Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Tallinn

Een van Europa's nieuwste hoofdsteden

Tallinn, een van Europa's nieuwste hoofdsteden, heeft een rijke mix van architectuur en cultuur in een klein geografisch gebied. De oude stad was bijna onaangeroerd door de oorlog en blijft perfect behouden.

En buiten de stadsmuren zijn er begroeiende wijken van felgekleurde houten huizen, parken, herontwikkelde dokken, stranden en bossen.

Songfestival

Elke vijf jaar (de volgende is in juli 2019) heeft Tallinn zijn Last Night of the Proms-moment, terwijl 30.000 vreemde zangers uit 1000 choir traditionele volkslieden uitzenden naar de witte, blauwe en zwarte vlaggenmassa's die verzamelen voor het Songfestival , die in 1869 begon en is ontwikkeld tot een van de belangrijkste culturele ontmoetingen van Estland. 

Estlands Architectuur Museum

Dit is de perfecte plek om uw stedentrip Tallinn te beginnen, begin met het verkennen van het Rotermann Quarter - een voormalig industrieel district dat veranderd is in winkels, kantoren en flats. Dit dikke oude zoutopslag in het hart van de buurt, herbergt het museum en staat vol met modellen van de meest interessante gebouwen in de stad.

Uitgaans tip: cafe Must Puudel

Elke zaterdag Vinyl nacht , u zult verbaasd zijn over hoeveel mensen dit gezellige cafe bezoeken en luisteren naar 60's en 70's muziek

Een zeer populair café onder de lokale bevolking, Must Puudel begon de trend te combineren van koele nostalgische details en ontwerpelementen uit het Sovjet-tijdperk met de stedelijke vibes van Tallinn.

Charmante service en veganistisch voedsel beschikbaar.

Van veel van Tallinn's gezellige cafés met een vintage vibe is Must Puudel het enige echte origineel. U kunt genieten van de heerlijke taarten en koffie en van de eerlijke prijskaart. Ondertussen luistert u naar zorgvuldig geselecteerde muziek uit de hele wereld.

Stedentrip Tallinn zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Tallinn zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Tallinn aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding