Afrika

Mauritius

Mauritius - Unforgettable experience

Vele Mauritius aanbiedingen direct boekbaar onderaan deze pagina

Mauritius, in de Indische oceaan, staat bekendheid om haar prachtige stranden en haar kristalheldere zee, een paradijs om te duiken en snorkelen.  

Wie naar Mauritius reist, kiest veelal voor een verblijf in Grand Baie. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze plaats het beste op toeristen ingesteld is. Een klein vissersdorp dat uitgroeide tot een fijne vakantieplek gevuld met restaurants, winkels en prima uitgaansgelegenheden. Hoofdstad Port Louis biedt u een overdekte markt. Een gezellige mengelmoes van een Arabische markt en Westerse markthallen. Hier bieden kooplui kleding en souvenirs aan de man, terwijl de lokale bevolking hier haar groente en fruit inslaat.

Mauritius

Wellicht kies u liever voor een bezoek aan het Black River Gorges National Park, dwaalt u graag door de botanische tuinen in Pamplemousses of boekt u een cruise tijdens zonsondergang.

Voor een romantische huwelijksreis, kiest u voor Mauritius, het is de ideale bestemming voor pasgetrouwde stellen. Niet alleen zij die in Nederland al in het huwelijksbootje stapten beleven hier de wittebroodsweken. U kunt er ook voor kiezen het eiland als locatie voor uw tropische bruiloft te kiezen. Wat dacht u van een huwelijksvoltrekking in een prachtige bloementuin van een van de vele hotels of kiest u het strand als plek om elkaar het ja-woord te geven? Maakt u zich over de voorbereidingen van de mooiste dag van uw leven maar geen zorgen, uw hotel zorgt voor de champagne, de bloemen en een bruidstaart. 

Mauritius met haar koloniale dorpjes, witte stranden en groene binnenland laat zich prima combineren met bestemmingen als Madagaskar en/of La Réunion. 

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie?

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding