Kenia - Het ultieme Oost-Afrikaanse safari-land

Kenia biedt u naast de ‘Big Five’, heerlijke stranden aan de Indische Oceaan in een tropisch klimaat. Het binnenland trakteert u een keur aan nationale parken, vol  prachtige flora en een diversiteit aan fauna.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Wildgebied Masai Mare

Het wereldberoemde wildgebied Masai Mare is een droom die uitkomt voor eenieder die van dieren houdt. De ‘Big five’, de olifant, leeuw, neushoorn, buffel en  het luipaard) domineren de ellenlange grasvelden. Voor de zogeheten ‘grote trek’van de gnoes, wacht u tot de beesten vanuit het nabij gelegen Serengeti Park in Tanzania, naar Kenia komen om er te bevallen van hun jongen. Ga op safari en rijdt door deze enorme dierentuin zonder hekken. Voor wie de Masai Mare te omvangrijk is, reist naar Hells Gate National Park. Bovendien heeft u hier de gelegenheid wild te spotten tijdens een wandelsafari door het gebied, uniek in de wereld. Nimmer was u zo een met de natuur als op dit stukje Afrika.

Victoriameer

In het het Victoriameer, het op een naar grootste zoetwatermeer ter wereld, wordt door de locals dagelijks gebruikt voor de visserij. Niet verwonderlijk als u bedenkt dat er  zo’n 2500 vissoorten in het meer, wat de afmetingen heeft van Ierland, rond zwemt. Eveneens enorm, is Mount Kenya, de kleinere broer van de Kilimanjaro.

Op Safari of relaxen aan het zand

Op Safari, relaxen aan het zand, bergen bedwingen of uzelf onderdompelen in de Afrikaanse cultuur. U ontdekt Kenia zoals u dat wenst. Of dat nu per 4x4 safari is of een compleet verzorgde reis, de keus is aan u. Een rondreis door Kenia is ideaal te combineren met andere Afrikaanse bestemmingen als Tanzania en/of Zanzibar.

Kenia vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Mombasa Noord, Kenia
v.a.€ 900p.p.
incl. vlucht
 20-06-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Mombasa Noord, Kenia
v.a.€ 931p.p.
incl. vlucht
 08-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Mombasa Noord, Kenia
v.a.€ 933p.p.
incl. vlucht
 20-06-2023, (9 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 990p.p.
incl. vlucht
 20-06-2023, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding