Kaapverdië - Islands of No stress

Kaapverdië is bij de meesten van ons beter bekend onder de naam Kaapverdische Eilanden. Deze eilandengroep treft u ongeveer vijfhonderd kilometer voor de kust van Senegal. Door de kolonisatie door de Portugezen is het hedendaagse Kaapverdië een heerlijke mix tussen Europa en Afrika.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Populair

Sal is zonder enige twijfel het populairste eiland van de negen bewoonde eilanden van Kaapverdië. De perfecte winterzonbestemming voor wie de Nederlandse kou wil ontvluchten. Tevens vindt u diverse duik- en windsurfscholen. Naast zonaanbidders is Sal dan ook een geliefd eiland voor de watersporters.

De boeiende onderwaterwereld van Kaapverdië ontdekt u het best in Tres Grotes. Op pakweg achttien meter diepte begroeten vissen, kreeften en schildpadden u.

Eiland Santo Antão

Op het eiland Santo Antão treft u een heel ander landschap, hier domineren bananen- en suikerrietplantages. Zoutpannen zijn te vinden op het eiland Maio, net als de meest rustige stranden van de eilandengroep. Per catamaran ontdekt u, voor lange tijd voor buitenlandse bezoekers onbereikbare, Brava.

Relaxt of actief

Of u nu op zoek bent naar een relaxte strandvakantie, een actieve wandelreis of een trip die u verschillende gezichten van de eilandengroep toont. Een reis naar de ‘eeuwige zomer’ reserveren we graag voor u.

Kaapverdië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Santa Maria, Kaapverdië
v.a.€ 547p.p.
incl. vlucht
 04-06-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Santa Maria, Kaapverdië
v.a.€ 631p.p.
incl. vlucht
 13-06-2023, (6 dgn)        Meer fotos
São Pedro, Kaapverdië
v.a.€ 689p.p.
incl. vlucht
 26-06-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Santa Maria, Kaapverdië
v.a.€ 710p.p.
incl. vlucht
 13-06-2023, (6 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding