Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Reykjavik

IJsland biedt u schitterende natuur, vulkanen, gletsjers en niet te vergeten overheerlijke heetwaterbronnen

Stedentrip Reykjavik

Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad van de wereld

Reykjavik, het is de meest noordelijke hoofdstad van de wereld. Een stad vol energieke en hippe cultuur, met de ruige natuur altijd binnen handbereik.

Bronnen, natuur, vulkanen en gletsjers

De hoofdstad van Ijsland biedt u schitterende natuur, vulkanen, gletsjers en niet te vergeten overheerlijke heetwaterbronnen. Waar wacht u nog op? Boek nu een stedentrip Reykjavik.

Laugavegur

De belangrijkste winkelstraat in de stad is Laugavegur, in het winkelgebied hier omheen shopt u gedurende de wintermaanden een heerlijk warme outfit bijeen, doorgaans ontworpen door de jonge moderne Ijslandse ontwerpers.

Cultureel erfgoed van Ijsland

Ontdek tijdens uw stedentrip wat Reykjavink aan historie herbergt. Ten midden van het centrum maakt de Hallgrimskerk zeker indruk. Vergeet u zeker niet een bezoek te brengen aan het Einar Jonson museum en haar aangrenzende beeldentuin. In het Nationaal Museum maakt u kennis met het culturele erfgoed van Ijsland.

Reykjavik is culinair genieten

Reykjavik is tevens culinair genieten. U kunt hier werkelijk fantastisch eten. 

Met zorg bereide gerechten met vis en schelp- en schaaldieren, staan naast items met mals lamsvlees op de menukaart. Een stedentrip naar Reykjavik, dat smaakt naar meer!

Stedentrip Reykjavik zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Reykjavik zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Reykjavik aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding