Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Porto

Stedentrip Porto

Bezoek de bekende porthuizen

Langs de rivier Douro treft u een keur aan bekende porthuizen. Wie kent de merken als Sandeman, Taylor en Calem niet? Naast port biedt de stad u nog veel meer fantastische ingrediënten voor een prachtige stedentrip naar Portugese Porto.

Doorkruis de stad

Dwaal door het oude centrum van de stad, doorkruis de stad van Ponte D. Maria naar Ponte Dom Luis I en terug. Trek uw camera voor fotogenieke plaatjes van de oude huizen aan de kade met aangemeerde portboten.

Jardins do Palacio

Strijk tijdens uw stedentrip Porto neer in het groene hart van de stad, het park Jardins do Palacio. Op zoek naar wat cultuur? Museumliefhebbers trekken massaal naar het museum Serralves, een absolute must-see.

Stedentrip Porto tip:

Slaat u zeker het oudste monument van de stad niet over. Kathedraal Se, is uw bezoek meer dan waard.

hop on hop off tour

Zere voeten gekregen van het gewandel in prachtig Porto? Stap dan aan boord van een hop on hop off tour en ontdek op een ontspannen manier wat de stad (nog meer) te bieden heeft.

Stedentrip Porto zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Porto zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Porto aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding