Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Milaan

Milaan is de stad waar Italië zich van zijn mooiste kant laat zien.

Stedentrip Milaan

Vol energie

Milaan is in de eerste plaats een zakelijke stad, maar dat wil zeker niet zeggen dat u zich hier als toerist niet zult vermaken. Milaan straalt een enorme enrgie uit, de sfeer is er beslist anders dan in zuid-Italië, waar het er allemaal wat relaxter aan toe gaat.

Talloze bars, restaurants en nachtclubs

In Milaan werkt men keihard, maar maakt men ook veel plezier en wordt er flink gefeest. Uw stedentrip Milaan is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de talloze bars, restaurants, nachtclubs en andere uitgaansgelegenheden.

Cultureel en gastronomisch

Metropool Milaan is zeer rijk aan interessante musea, kerken en openbare gebouwen uit heden en verleden. U kunt er tijdens uw stedentrip Milaan uw hart ophalen op cultureel en gastronomisch gebied, of gewoon lekker wat rondslenteren. De meeste bezoekers beginnen met een bezoek aan die fantastische kathedraal, die sprookjesachtig en wit tegen de felblauwe lucht afsteekt.

Plein voor de Dom

Lekker uitrusten op het plein voor de Dom, mensen kijken en bekeken worden. Vervolgens naar de beroemde overdekte winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele II, waar u zich vergaapt aan de pracht en praal van vroegere bouwkunsten.

Als u van Cultuur houdt kunt u een museum bezoeken, zoals de Pinacoteca di Brera in het Brerapaleis of het Museo Bagatti Valsecchi, voor een overdaad aan meesterwerken. In Milaan kunt u ook het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vincci bewonderen.

La Scala

De Opera van Milaan, La Scala, moet u beslist een keer gezien hebben, een voorstelling hier behoort tot het cultureel erfgoed van de stad. Het is de geboorteplaats van de Italiaanse opera.

Stedentrip Milaan zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Milaan zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Milaan aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding