Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Manchester

In Manchester kunt u zeer goed shoppen. De meeste winkels vindt u rond het St. Ann's Square en in de straatjes rond King Street.

Stedentrip Manchester

Wie Manchester zegt, zegt voetbal

De stad heeft twee grote voetbalclubs: Manchester United en Manchester City. Een bezoek aan Old Trafford, het stadion van Manchester United, mag zeker tijdens uw stedentrip Manchester niet ontbreken. Ook voor de niet voetballiefhebber is er hier voldoende te zien. Er tevens een museum, een virtual tour, een megastore en The Red Café.

Meer dan alleen voetbal

Maar er is veel meer te ontdekken in Manchester dan alleen voetbal. Er zijn veel musea en kunstgaleries te vinden. Ook een aanrader is een bezoek aan het oude stadhuis. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Shoppen

In Manchester kunt u zeer goed shoppen. De meeste winkels vindt u rond het St. Ann's Square en in de straatjes rond King Street. Hier vindt u veel outletstores en winkels van top designers zoals Armani en Hugo Boss.

Zeer veel pubs

In de stad wonen de meeste studenten van heel Europa en daardoor zijn er zeer veel pubs te vinden. en een gezellig bezoek brengen aan één van de vele pubs. De studentenpubs bevinden zich voornamelijk in Fallowfield. De grotere clubs en pubs vindt u bij Deansgate en Printworks  Ook zijn er veel prima restaurants. Prik eens een vorkje in een Pakistaans of Indiaas restaurant aan de befaamde “The Curry Mile” in Rusholme. 

Stedentrip Manchester zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Manchester zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Manchester aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding