Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Madrid

Velen weten de Catalaanse hoofdstad Barcelona prima te vinden, maar de Spaanse hoofdstad is eveneens een bezoek meer dan waard.

Stedentrip Madrid

Heeft u wel eens aan een stedentrip Madrid gedacht? 

De belangrijkste musea van de stad, het Prado, het Reina Sofia en het Thyssen-Bornemisza liggen dichtbij elkaar. Men noemt het wel de ‘gouden driehoek’ aan de Paseo del Prado. Het Museo del Prado, zoals het museum officieel heet, is zonder enige twijfel een van de bekendste kunstmusea ter wereld en herbergt enkel topstukken. 

Wanneer u genoeg grote meesters heeft gezien, laat u dan de hectiek van de stad even achter zich en zoek het Retiro-park op voor een wandeling. Of huur een bootje voor een tochtje op het kunstmatig aangelegde meer in het park. 

Must see! Palacio Real de Madrid

Stedentrip Madrid tip: Elke woensdag 12.00 uur vindt de wisseling van de wacht plaats.

Het Palacio Real de Madrid is moeilijk over het hoofd te zien. Het koninklijk paleis telt meer dan 2.800 kamers, die allen voorzien zijn van een rijkelijk versierd interieur. 

Shoppen?

Dol op shoppen? Winkelliefhebbers trekken dan naar de Gran Via. Op zondag halen liefhebbers van oude snuisterijen het hart op El Rastro is de grootste en oudste vlooienmarkt van de stad. 

Stedentrip Madrid zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Madrid zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Madrid aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding