Stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Lissabon, romantische stad

Lissabon, romantische stad aan de rivier de Taag, gelegen op zeven heuvelen, nabij de Atlantische Oceaan. Een plek voor zij die van cultuur houden, maar ook voor degenen die van de zon en lekker eten houden.

Mosteiro dos Jéronimos en de toren van Belém

Stel, dat u slechts twee bezienswaardigheden zou mogen bezoeken tijdens uw stedenrtrip Lissabon, de Portugese hoofdstad, kies dan absoluut voor Mosteiro dos Jéronimos en de toren van Belém.

Twee bouwwerken opgetrokken in de zogenaamde Manuelstijl, vergelijkbaar met onze gotische bouwstijl. Magnifiek.

Bairro Alto en de middeleeuwse wijk Alfama

Stap in de oude wijk, Bairro Alto of in de middeleeuwse wijk Alfama genaamd eens op een van de trammetjes, een attractie op zich. U kunt uw stedentrip Lissabon niet afsluiten, zonder uw tanden in een zoet gebakje 'Pasteis de Belem' te hebben gezet.

Stedentrip Lissabon Tip: Stad en strand combi

Combineer uw stedentrip Lissabon met een paar dagen Cascais een de Costa Lisboa. Een kleine vissersplaats dat uitgroeide tot een populaire badplaats bij locals en buitenlandse gasten.

Laat alle indrukken van de stad rustig bezinken, terwijl u op het heerlijke strand van een koel drankje geniet.

Stedentrip Lissabon zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Lissabon zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Lissabon aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding