Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Helsinki

Door haar compacte omvang zijn de meeste bezienswaardigheden in de stad te voet te verkennen.

Stedentrip Helsinki

Prachtig marktplein, aan het water

Helsinki is een schone en ruime stad en heeft haar centrum, met prachtig marktplein, aan het water. Dit is een goed startpunt voor uw tocht door de stad.

Op steenworp afstand liggen hier de imposante Domkerk. Scandinavië en design worden dikwijls in een adem genoemd, Helsinki heeft niet alleen een Design museum maar zelfs een heel design district.

Stedentrip helsinki tip: Neem een watertaxi

Voor een dagje buiten de Finse hoofdstad, stapt u op de watertaxi en geniet van een rustig uitstapje naar een van eilandjes voor de kust.

Michelin bekroonde toprestaurants

Ook culinair gezien bent u als liefhebber van kwaliteitsrestaurants aan het juiste adres. De stad heeft verschillende Michelin bekroonde topzaken.

Schuift ook zeker eens aan bij een restaurant gespecialiseerd in de Finse of Lapse keuken. Gegarandeerd smullen.

Shop till you drop

Winkelliefhebbers treffen elkaar in het gebied Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Kaisaniemenkatu. Shop till you drop.

Stedentrip helsinki zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Helsinki zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Helsinki aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding