Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Florence

U verkent Florence gemakkelijk vanuit een van de vele hotels uit ons aanbod of kiest u liever voor een appartement?

Stedentrip Florence

Ponte Vecchio

Ponte Vecchio, de oude brug over de rivier de Arno, is een van de vele iconen in de stad. Sinds de middeleeuwen noemen vele juweliers uit de stad de brug hun thuis.

Michelangelo

David, het wereldberoemde beeldhouwwerk van Michelangelo heeft zijn thuis gevonden in de oudste kunstacademie ter wereld, Galleria dell'Academia.

Dom van Florence

U weet tijdens uw stedentrip Florence altijd waar u bent wanneer u de oranje koepel en bijbehorende campanile van de Dom van Florence in de gaten blijft houden, ze zijn een handig aanknopingspunt in de stad te bepalen en zorgen ervoor dat u niet verdwaalt.

Siena en Lucca

U verkent Florence gemakkelijk vanuit een van de vele hotels uit ons aanbod of kiest u liever voor een appartement? Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een eigen vakantiehuis in de Toscane te boeken en naast Florence, de boeiende steden als Siena en Lucca te bezoeken.

Stedentrip Florence zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Florence zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Florence aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding