Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Edinburgh

Kilts, doelzakken, haggis en whiskey staan vrijwel synoniem voor Schotland en tijdens een trip naar Edinburgh zal u zeker deze typische Schotse zaken tegenkomen.

Stedentrip Edinburgh

Beklim de Castle Rock

Edinburgh staat bol van de historische bouwwerken en indrukwekkende bezienswaardigheden. Voor een fraai uitzicht over de stad, beklimt u Castle Rock.

Wanneer u eenmaal de top bereikt heeft ligt niet alleen Edinburgh aan uw voeten, ook het beroemde Edinburgh Castle wacht op u om ontdekt te worden.

Hier aanschouwt u de kroonjuwelen van Schotland en vertelt een gids uw spannende legendes. Houdt uw oren goed dicht, dagelijks wordt er om een uur s’middags een kanonschot afgevuurd.

Hop on Hop Off Bus

Begin uw stedentrip Edinburgh met een bus tour, dit is de perfecte manier om de bezienswaardigheden van Edingburg te ontdekken en een overzicht van de stad te krijgen. Met deze City Sightseeing tour bus kunt u zo vaak als u wilt, 14 keer per dag op 14 strategische plaatsen stoppen.

Historische Wandeltocht

Ontdek de Edinburgh Vaults - aka South Bridge Vaults - 18e-eeuwse ondergrondse kamers die ver onder de stad liggen. Op deze ondergrondse wandeltocht met een onderhoudende en informatieve gids hoort u de verhalen van deze donkere en bijna vergeten plaats, gebouwd onder een van de drukste straten van Edinburgh.

U ziet uitgegraven opslagruimtes, menselijke bewoning, tavernes met wijnkelders en meer!

Stedentrip Edinburgh zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Edinburgh zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Edinburgh aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding