Thema's

Wintersport

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Wintersport

Wintersport is voor velen het hoogtepunt van het jaar. Zodra de eerste sneeuwvlokken in de Alpen vallen, gaat bij menig wintersporter het hart sneller kloppen.

De perfecte wintersportvakantie begint hier!

Wintersport met vrienden, wintersport met het gezin, kort op wintersport of misschien zelfs vaker in het seizoen op skivakantie.
Met de auto, de trein, de bus of het vliegtuig, met of zonder skipas en met of zonder materiaalhuur, dichtbij het centrum of dichtbij de piste. U bepaalt! De perfecte wintersportvakantie begint hier! Jaarlijks gaan ruim een miljoen Nederlanders op wintersportvakantie. Kiest men voor de Oostenrijkse gezelligheid, het Franse skiparadijs of het mondaine Zwitserland? Of een andere bestemming binnen of buiten Europa? Elke bestemming heeft zijn charme. Belangrijk is welke verwachtingen u heeft van uw wintersportvakantie.

Voor alle wintersport aanbiedingen met eigen vervoer klikt u hier

Voor makkelijk en voordelig vliegen naar de sneeuw klikt u hier

Fins Lapland

Fins Lapland geniet de laatste jaren een groeiende populariteit als alternatieve_wintersport-bestemming.

Fins Lapland geniet de laatste jaren een groeiende populariteit als alternatieve wintersport-bestemming

Ruka is het oudste skigebied van Finland. Hier begint de wildernis, waar diverse winteractiviteiten plaatsvinden. De temperatuur in Lapland zakt soms tot -25C, maar de kou is droog en bovendien krijgt u warme thermokleding. In december en januari zijn de dagen het kortst: de zon komt op rond 10.00 uur en rond 14.00 uur gaat het schemeren. De enorme hoeveelheid sneeuw zorgt voor weerkaatsing van veel licht. Bij heldere nachten is de kans om het Noorderlicht te zien het grootst. Het blijft echter een natuurfenomeen dus kan het niet gegarandeerd worden. Maar de jacht op het Noorderlicht blijft iedere keer weer een bijzondere ervaring!

Naar Fins Lapland vakanties

Zuid Tirol

Het mooie winterse landschap in Zuid Tirol kunt u fantastisch combineren met heerlijk Italiaans eten en de alom bekende gastvrijheid. Langlaufen, wandelen in de bergen en bossen of gezellig in de arrenslee, voldoende mogelijkheden om te genieten van de prachtige wintersfeer. Een reis vol beleving en een geslaagde vakantie!

Naar Ski-vakanties Italie

Astrid Lindgren's wintersprookje

Zweden verandert in de winter in een prachtig landschap van besneeuwde heuvels, uitgestrekte bossen en bevroren meren. In dit winterlandschap zijn er voldoende mogelijkheden om te skiën of andere winterse activiteiten te beoefenen, zoals schaatsen op het meer in Frederiksberg. De gezinsvriendelijke activiteiten maken van Zweden een familiebestemming bij uitstek! Het stugadorp Säfsen is zo'n heerlijke winterbestemming. U kunt naar hartenlust langlaufen door de bossen, maar ook skiën. Alle voorzieningen zijn aanwezig om uw vakantie én die van uw kinderen onvergetelijk te maken. Skiën, wandelen, schaatsen, fakkeltochten, etc.

Winter vakanties Zweden

Met z'n allen

Hoe leuk is het om met een grote groep op wintersportvakantie te gaan. Met een vriendengroep of met de hele familie. Overdag vermaakt iedereen zich op de piste, gaat heerlijk wandelen of geniet van een dagje wellness.'s Avonds gezellig gezamenlijk eten, een spelletje doen bij het haardvuur en lekker bijpraten onder het genot van een lekker drankje in je eigen chalet...

Catered chalet - uw eigen kok

Heeft u wel eens gehoord van een catered chalet? U heeft daarmee het beste van twee werelden: de privacy van een eigen chalet en het gemak van de service zoals in een all-inclusive hotel. Dat betekent dus relaxed onderuit terwijl in de keuken aan uw diner wordt gewerkt. U bent niet verplicht een skichalet volledig af te huren; het is mogelijk om ook één kamer of enkele kamers huren. Door het combineren van het vrije verblijf in een chalet met de luxe en all inclusive service van een hotel, is uw wintersportvakantie echt heel betaalbaar.

Ski-Trein

De Ski-Trein heeft een restauratiewagen waardoor de sfeer aan boord wat levendiger is. De Alpen Expres heeft coupés voor 2 tot 6 personen en is wat rustiger en comfortabeler. Voor elke wintersporter wat wils!
Vervoer van ski's en snowboards is gratis in beide treinen. Ontbijt kan mee gereserveerd worden en ook transfers naar uw accommodatie.
Voordelige short-break naar de sneeuw: u vertrekt op vrijdagavond vanuit Nederland en de trein arriveert rond 08.30 uur in Kirchberg, waar u vervolgens de gehele dag kunt skiën. Pas om ca. 20.30 uur 's avonds vertrekt de trein weer naar Nederland en kunt u aan boord nog even door après-skiën in het barrijtuig, waarna u zondagochtend weer in Nederland arriveert.

Met de bus naar de wintersport

Naar wintersport busvakanties

Snel en veilig naar de sneeuw, maar niet zo lang? Met de Winterpendelbus begint uw wintersportvakantie heel ontspannen. Korte reizen mogelijk van 4, 5, 6 en 8 dagen, maar ook 9, 10 en 11 dagen. Geen zorgen over files, winterbanden of slecht zicht onderweg, maar direct uitgerust de piste op! Door de vroege aankomst en het late vertrek naar huis kunt u ook nog eens van extra vakantietijd genieten. Slimme wintersporters kiezen dus voor de bus!

Naar Wintersport busvakanties

Sneeuwgarantie

Het zal maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van witte pistes. Daarom biedt The Travel Club u een gratis en unieke sneeuwgarantie voor een aantal accommodaties en bestemmingen. Met deze garantie kunt u, mocht er onvoldoende sneeuw liggen, kosteloos omboeken naar een andere bestemming.

Wintersportdekking

Met een 'banaan' of helikopter wordt u van de piste gehaald en naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Uw zorgverzekeraar betaalt in principe de (noodzakelijke) ziekenhuisopname in het buitenland tegen de maximale tarief dat in Nederland geldt. Kost de behandeling méér, dan betaalt de reisverzekering het restant, mits u zich voor medische kosten hebt verzekerd. De gipsvlucht naar huis wordt gezien als 'onvoorziene kosten' en deze worden vergoed door uw reisverzekering, mits wintersportdekking is afgesloten. Zeker als u op wintersport gaat, is het belangrijk dat u zich goed verzekert. Zoekt u een goede reisverzekering met wintersportdekking? Vraag het uw persoonlijke reisadviseur!

Klik hier om online te zoeken en boeken in het wintersport aanbod.

Klik hier om online te zoeken en boeken in het wintersport aanbod.

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding