Sanne Bouwman

Reisadviseur uit Rotterdam

06-18053362

Gastenboek!

Ik zou het leuk vinden als je met anderen wilt delen hoe je mijn service hebt ervaren! Stuur je berichtje naar sanne@thetravelclub.nl en ik plaats het.


Marieke Lansbergen – 27 aug 2018

Wat een super mooie reis hebben wij gemaakt afgelopen 3 weken door de USA, een prachtige route is samengesteld door Sanne van The Travel Club Sanne! Sanne was heel flexibel toen wij wijzigingen aan moesten brengen in onze reis, alles werd perfect geregeld voor ons. We gaan zeker vaker een reis boeken bij Sanne!

Willem Ledeboer - 17 aug 2018

We zijn door Sanne uitstekend geholpen voor onze reis naar Thailand. Een groot succes en alles top geregeld!

Kees Groeneveld – 14 aug 2018 

In Juli hebben wij een, door Sanne samengestelde, fantastische auto rondreis gemaakt door West USA. Alles was perfect geregeld met goede hotels op goede locaties, hotelkamers met het beste zee- (Monterey) en fonteinzicht (Bellagio, Las Vegas) , goede huurauto bij een betrouwbaar verhuurbedrijf, vooraf geboekte excursies en vele onvergetelijke indrukken.
Sanne had onze wensen goed begrepen en daardoor hebben wij van een zorgeloze vakantie kunnen GENIETEN!

Rayshri Soekhai -  9 juli 2018

Sanne, wij hebben de afgelopen week genoten op de Seychellen. Wat een prachtig eilandengroep is dat. Vriendelijke mensen en een goede plek om even tot rust te komen.
De service was zowel voor, tijdens en na de reis top.
Bedankt voor de service!!

Kanchana van Baalen - 22 juni 2018

Lieve Sanne, we hebben het fantastisch gehad in Schotland. Alles was super geregeld, vlucht- auto huur- accomodaties- dagtrips waren door jou heel goed uitgezocht! Dank voor al jouw goede zorgen. Liefs Sander en Kanchana

Amanda Wispels - 17 juni 2018

We hebben een super honeymoon gehad op Mallorca! Sanne had alles in de puntjes geregeld. Als je een perfecte vakantie wil boek dan bij Sanne!

Harald Schneider - 22 april 2018

Wij mochten de afgelopen dagen een mooie tijd in New York beleven.Sanne heeft binnen ons budget alles super georganiseerd Vlugt - Hotel -Transfer
En ook haar service voor tijdens en ook na afloop van de reis uitstekend ! Ik /wij gaan dan ook zeker een van de volgende trips weer in handen van Sanne leggen

Patricia Vreeswijk - 18 april 2018

Een geweldige reis gehad in zuid Afrika. Verliefd op het land en de mensen. Elke locatie weer verrassend en mooi. Alles geregeld en ook de restauranttips waren geweldig. We hoefden zelf nergens aan te denken. Super geregeld allemaal. Bedankt.!

Karin Spillenaar-Koolen 2 maart 2018

Dank je wel, Sanne, voor het boeken van onze reis naar het zonovergoten Curacao! We hebben een geweldige vakantie gehad en alles was PRIMA geregeld. Wat het extra leuk maakte, was dat je een paar dagen voor ons vertrek hier thuis langskwam met alle papieren en een op maat uitgezocht cadeautje voor onderweg. En... bij thuiskomst vonden we een persoonlijk kaartje op de deurmat. Een warme, persoonlijke touch! 

Anne Wouters - 8 februari 2018

Sanne, wat hebben we het geweldig gehad in Zuid-Afrika afgelopen januari! Drie weken, het bleek veel te kort! Van het prachtige Kaapstad, tot de fantastische natuur van Drakensbergen, Hluhluwe en de Wild Coast. En niet te vergeten de spectaculaire wijngebieden met Franschhoek tot besluit. Keer op keer verrassende en mooie accommodaties en toffe tips. Knap hoe je onze interesses en voorkeuren zo goed hebt weten in te schatten. Volgend jaar weer?:-) Voor wie bijzonder op reis wil, comfortabel en zo nu en dan buiten de gebaande paden... Sanne it is!!

Monique van Katwijk - 3 februari 2018

Lieve Sanne, we zijn nog niet halverwege onze reis naar Kaapstad op 3 plekken: Camps Bay, Franschhoek en Summerset West. Wat geweldig allemaal! Perfect geregeld allemaal. Dankjewel 

Marcel 't Hoen - 10 januari 2018

Een reis voor 18 man/vrouw organiseren naar Tromsø incl. Husky tocht, Noorderlicht excursie sneeuwscooter tocht , privé transfer naar en van het hotel, dat is wel aan Sanne besteed! Wat een waanzinnig en intens weekend was dit., een reis om nooit meer te vergeten! Alles was tot in de puntjes geregeld en zelfs tijdens de reis volgde ze op afstand mee of alles goed verliep. Sanne mijn dank is groot

Jeroen van Dam - 9 januari 2018

Sanne is een topper! wat een waanzinnige reis meegemaakt, net terug van Tromso met 18 personen. Alles was perfect geregeld, sneeuwscooters, husky tour Noorderlicht. Een reis om nooit meer te vergeten en heerlijk om goedverzorgd zonder zorgen mee te mogen. Eerlijk gezegd sta ik alweer te popelen om de volgende reis te boeken bij de Travel club, maar eerst maar weer even sparen ;-). Dank Sanne!

Albert L'istelle - 9 januari 

Sanne heeft voor een groep van 18 personen de vlucht, hotel, dinner reservering en excursies geboekt naar Tromso in Noorwegen. Wij gingen daar met 18 deelnemers de halve marathon, 10 km en 5 km lopen. Alles verliep voorspoedig en volgens wens. Alles verliep naar wens en ik zou zo weer een reis boeken via Travel Club Sanne.

George Agerbeek - 7 november 2017

Een heel fijne en productieve werkreis naar Schotland. Snel en prima geregeld!

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding