Sanne Bouwman

Reisadviseur uit Rotterdam

06-18053362

The Travel Club - Sanne Bouwman

Reizen is een beleving! Collect memories, not things

Sanne belt

Even voorstellen

Mijn motto is niet voor niets 'collect memories not things'. Van reizen word je een rijker mens. Nieuwe plekken, andere culturen, mooie belevingen. Mijn naam is Sanne Bouwman en ik heb veel reiservaring zonder en mét (kleine) kinderen.

Daarnaast heb ik jarenlang bij een grote reisorganisatie gewerkt en ben ik via wat omzwervingen in dienstverlening en marketing & communicatie weer terug gekomen bij mijn roots: andere mensen een mooie beleving meegeven!

Volledig verzorgd en ontzorgd

Want wat is er lekkerder dan zaken uit handen geven wetende dat alles goed voor je geregeld wordt en je onbezorgd van je welverdiende vakantie kan genieten?

Het internet biedt natuurlijk volop mogelijkheden om alles zelf uit te zoeken en samen te stellen, maar ik hoor toch vaak van klanten dat ze door de bomen het bos niet meer kunnen zien en ze met hun drukke baan en sociale leven hier graag hulp bij krijgen van een expert.

Groot aanbod van reisorganisaties en accommodaties

We hebben het grootste aanbod van reisorganisaties en lokale agenten. En heb je dat speciale boutique hotel en komt die niet voor in het aanbod? Ook geen probleem, dan boeken we die rechtstreeks en maken we jouw reis helemaal uniek.

Het aanbod is ontzettend gevarieerd, van weekendje weg tot wintersportlodge, van avontuurlijke rondreis tot all-in cruise. Binnen of buiten de gebaande paden, ik help je met inspiratie en een onafhankelijk reisadvies.

Kwaliteit hoeft niet meer te kosten

Dan hoor ik je denken: dat is toch veel duurder dan dat ik het zelf uitzoek en regel? Gelukkig niet! Sterker nog, wij maken met de Travel Club vanwege onze grootte goede inkoopafspraken met reisorganisaties, accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en lokale agenten.

Een reis die je via mij boekt is dus niet duurder dan dat je het zelf regelt via internet! Maar bij mij weet je wel dat ik zorg voor hoge kwaliteit, een op maat gesneden vakantie, persoonlijk contact en grenzeloze service! 

Jouw voordelen op een rij:

  • deskundig en betrouwbaar advies op maat
  • flexibele bereikbaarheid
  • geen dagenlange zoektocht op internet
  • financiële zekerheid door aansluiting bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Hoe werkt het boeken en zoeken?

Je belt of mailt me met jouw wensen en ik ga op zoek naar een passend reisaanbod en doe een prijsvergelijking. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel dat je rustig met je partner, vrienden of gezin kunt doornemen.

En wil je graag dat ik langskom dan is dat ook mogelijk! Wil je zelf al een kijkje nemen? Een klein deel van het aanbod staat online en kan je direct boeken.

Contact

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op wanneer het jou uitkomt.

Tel  06-18053362

Mailto Sanne Bouwman  sanne@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Met vriendelijke groet,

Sanne Bouwman

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding