Rolf Knip

Reisadviseur uit Alphen aan den Rijn

06-18558475

The Travel Club - Reisadviseur Rolf Knip

Fijn dat u mijn website bezoekt! Reizen is mijn passie.

Reisadvies vanuit huis

Jaren geleden heb ik er voor gekozen om van mijn passie mijn werk te maken. Als franchisenemer bij The Travel Club, een professionele en betrouwbare organisatie, werk ik vanuit huis. 

Mijn ervaring

Al vele jaren maak ik zelf de mooiste reizen. Ik heb veel bestemmingen bezocht. Rondreizen door onder meer Spanje, Italïe, Turkije, Marokko, het Verre Oosten en Amerika. Vele stedentrips binnen Europa en de Verenigde Staten, maar ook heerlijke strandvakanties.

Als ik op reis ben, trek ik er het liefst met een huurauto op uit. Ik ben dan vrij om op mijn eigen tempo de streek te verkennen. Op zoek naar de mooiste stranden, prachtige bezienswaardigheden, gezellige terrassen en goede restaurants.

Uw persoonlijk reisadviseur

Als u mij persoonlijk kent, dan weet u dat ik over niets liever praat dan over reizen. Ik deel graag mijn ervaringen en ben ook erg benieuwd naar uw tips over leuke bestemmingen.

Het zijn vaak de kleine dingen, die leuke extraatjes, die een reis zo bijzonder maken. Daar sta ik voor. Daarom ben ik uw persoonlijk reisadviseur.

Voor al uw reizen

U kunt bij mij terecht voor al uw reizen, van weekendjes weg tot compleet op maat gemaakte rondreizen. Maar ook voor losse vliegtickets, hotelovernachtingen en huurauto's.

Dankzij The Travel Club heb ik meer dan 200 collega's, met wie ik online kennis deel. Zo kunnen wij u optimaal adviseren.

De voordelen voor u:

  • Persoonlijk reisadvies, ook buiten de kantooruren
  • Een groot aanbod van gerenommeerde reisorganisaties, aangesloten bij ANVR en SGR
  • Tijdsbesparing, u hoeft niet meer zelf te zoeken
  • Zelfde prijs of voordeliger dan bij een regulier reisbureau. Altijd prijsvergelijking.
  • Veel kennis en ervaring
  • Mogelijkheid om online reizen te zoeken en boeken op mijn website met de vertrouwde afhandeling door mij als uw reisadviseur

Contact

U kunt mij bellen, mailen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen met uw wensen. Dan maak ik een mooi voorstel. We kunnen ook bij u thuis of bij mij afspreken.

Tel  06-18558475

Mailto Rolf Knip  rolf.knip@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met vriendelijke groeten,

Rolf Knip 

Meld u aan op mijn Facebook pagina  Meld u aan op mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van actueel reisnieuws en aanbiedingen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding