Kirstin Mirrer

Reisadviseur uit Rhoon

06-14649744

The Travel Club - Kirstin Mirrer

WELKOM OP MIJN WEBSITE…..

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Na jarenlange ervaring in de reisbranche, sinds 1990, ben ik nu aangesloten als zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club.

Graag kom ik bij u langs of bij uw werk, waar en wanneer u maar wilt. Wij bespreken dan uw wensen en aansluitend zal ik een passende reis voor u uitzoeken. Maar u kunt mij uiteraard ook telefonisch of per mail bereiken.

Alle soorten vakanties

Van dagtocht tot een wereldreis kunt u bij mij boeken. Een los vliegticket, weekendje weg of een compleet op maat gemaakte reis, alles is mogelijk. Ook uw verzekeringen kan ik voor u afsluiten. Waar het uiteindelijk om gaat is dat ik u een onvergetelijke en welverdiende vakantie bezorg. Zelf heb ik in al die jaren al enige landen mogen bezoeken en mocht er een bestemming bij zitten waar ik niet geweest ben, dan verdiep ik mij daar graag in, want dat is voor mij ook weer een opsteker.

Zekerheid

The Travel Club werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België en is aangesloten bij de ANVR en SGR, daardoor is financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Waarom boeken bij mij:

  • 20 jaar ervaring/kennis
  • Persoonlijke service met prijsvergelijking op het tijdstip dat u wenst
  • Goede bereikbaarheid, ook in het weekend en in de avond
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Géén wachttijden en 100% privacy

Contact

Ik hoop dat ik u met mijn enthousiasme heb kunnen of ga overtuigen, dus wacht niet langer en neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Tel  06-14649744

Mailto Kirstin Mirrer  kirstin@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Kirstin Mirrer

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding