Ingrid Jansen

Reisadviseur uit Zwartewaal

0181-657643 / 06-46435258

Hartelijk welkom op mijn website!

Geen tijd om naar het reisbureau te gaan, dan komt het reisbureau naar u!

Even voorstellen

Mijn naam is Ingrid Jansen en ik ben uw persoonlijk reisadviseur in Zwartewaal, Brielle & Rotterdam en omgeving (regelmatig bezoek ik tevens de gemeentes Schiedam, Vlaardingen & Lansingerland).

Mijn werkwijze

Een vakantie bestemming zoeken en reserveren is vaak niet zo eenvoudig. Via internet ziet u door de bomen het bos niet meer en bij een bezoek aan het reisbureau staat u vaak lang in de rij. Of het komt u gewoonweg niet uit om langs een reisbureau te gaan.

Dat is nu verleden tijd. Als ervaren reisadviseuse kom ik bij u thuis of op een ander gewenste locatie en op een tijdstip waarop het u uitkomt. Dus ook buiten kantooruren of in het weekend. De reisgidsen en last minute aanbiedingen van vele (Nederlandse, Duitse en Belgische) reisorganisaties neem ik voor u mee en via mijn laptop kan ik meteen zien of de door u gewenste reis nog beschikbaar is.

Ervaring

Vanwege het feit dat ik sinds 1992 in de reiswereld werkzaam ben, kan ik u over vele bestemmingen uit eigen reiservaring vertellen. Reizen heeft mij altijd al gefascineerd, het ontmoeten van mensen uit verschillende culturen en het bezichtigen van cultureel erfgoed en het bewonderen van schitterende natuurschoon blijft voor mij iets bijzonders. Tevens kan ik, door de speciale reisbureau computersystemen die mij ter beschikking staan, snel een prijsvergelijk tussen diverse aanbieders voor u maken, zodat u altijd de laagst mogelijke prijs betaalt.

Mijn bezochte bestemmingen

Als voormalig productmanager ben ik een bevoorrecht mens omdat ik veel bestemmingen over de gehele wereld heb mogen bezoeken. Gedurende vakantie, studie- of inkoopreizen heb ik de volgende bestemmingen bezocht:

 • Europese steden – Londen, Brussel, Brugge, Gent, Parijs, Wenen, Praag, Istanbul, Krakau, Warschau, Madrid, Lissabon en Rome
 • Europese zonbestemmingen – Malta, Spanje (Fuengirola, Benamaldena, Torremolinos, Majorca, Gran Canaria en Tenerife), Griekenland (Kreta en Kos), Turkije (Bodrum, Icemeler en Marmaris), Kroatie en Italië (Umbrië)
 • Europese skibestemmingen – Oostenrijk (Hinterglemm, Gerlos, Kirchberg, Neustift, Serfaus, Mayerhofen en Flachau), Frankrijk (La Plagne, Tignes, Les Menuires, Chatel en Les Deux Alpes) en Duitsland (Willingen en Winterberg)
 • USA – Florida, Californië, Hawaii en Colorado (skigebieden)
 • Caribbean – Mexico, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Bahamas, Barbados, St. Lucia, Tobago, Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Nevis, St. Kitts en de British Virgin Islands
 • Afrika – Zuid-Afrika (safaries in park Welgevonden, Rhino Lodge, bezoek aan o.a. de provincies Limpopo, Lesotho, Gauteng, Johannesburg en de Oostkaap), Kenia, Egypte Cairo
 • Azië – Indonesie, Thailand, Cambodja, Sri Lanka, Malediven, Maleisië, Singapore, Filippijnen en Bali
 • Pacific – Oostkust van Australië

Ook heb ik cruise- en zeilervaring opgedaan:

 • Royal Caribbean Cruise Lines – westelijk Caribbean (vertrek vanuit Miami)
 • Royal Caribbean Cruise Lines – Californië / Mexico (vertrek vanuit Los Angeles)
 • Sunsail – zeilvakanties – British Virgin Islands

Kies voor gemak

Waarom dus moeilijk doen als het makkelijk kan? U bent niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden (soms zelfs goedkoper).

Sinds dat ik actief ben als persoonlijk reisadviseur heb ik al verschillende tevreden ambasadeurs gekregen. Klanten welke u voor zijn gegaan en zeer tevreden zijn over het gebruikmaken van mijn diensten. Kijk zelf naar de aanbevelingen in het gastenboek op deze website en overtuig u zelf.

Contact

Bel of mail voor een afspraak en uw vakantie begint bij u thuis!

Tel  0181-657643 of 06-46435258

Mailto Ingrid Jansen  ingrid.jansen@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor mijn passie CRUISEN verwijs ik u naar mijn Cruise-Specialisten site!

Cruise

Met vriendelijke groet,

Ingrid Jansen

Uw persoonlijke reisadviseur "Laat uw reis mijn passie zijn"

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding