Ester Vijverberg

Reisadviseur uit Naaldwijk

06-13959915

The Travel Club - Naaldwijk - Ester Vijverberg

Welkom op mijn reisadviseur website!

Mijn passie voor reizen kent geen grenzen...

U vindt bij mij ervaring, betrouwbaarheid, kennis, persoonlijke aandacht en enthousiasme!

Persoonlijk reisadvies

Zoekt u naar een onvergetelijke vakantie? Bespaar uzelf de tijd en energie van het eindeloos surfen op internet en laat u vakkundig adviseren.

Ik ben Ester Vijverberg en werk sinds 1996 in de reisbranche. Ik volg regelmatig trainingen, workshops en cursussen zodat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen en nieuwe bestemmingen. Daarnaast heb ik vele mooie en onvergetelijke bestemmingen bezocht.

Alle soorten vakanties

Of het nu gaat om een stedentrip, een heerlijke zomervakantie, met vrienden naar een voetbalwedstrijd in het buitenland, met familie naar het betoverende Disney, een wintersportvakantie, een rondreis op maat of een luxe cruise, ik kan u helpen en adviseren bij het boeken van uw droomvakantie!

Zekerheid

Als zelfstandig reisadviseur heb ik mij aangesloten bij The Travel Club, een professionele club van vakbekwame reisadviseurs.

The Travel Club is een onafhankelijke keten en aangesloten bij het ANVR en SGR, daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.  

Wij werken samen met vrijwel alle reisorganisaties in Nederland maar ook met Duitse en Belgische touroperators. Voor elke reis maak ik voor u een prijsvergelijking zodat u gegarandeerd bent van de beste prijs.

Service 

Naast het boeken van reizen kunt u bij ook terecht voor uw reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur, schipholvervoer, parkingservice, visum, excursies ect.

Voordelen van een reisadviseur

Al uw voordelen van The Travel Club nog een keer op een rij:

  • Geen urenlange zoektochten op internet
  • Prijs- en reisvergelijking, ook op de Duitse en Belgische markt
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Reispapieren worden thuis bezorgd
  • Persoonlijke aandacht en service, zonder extra kosten

Contact

Graag neem ik de tijd om met u dé perfecte reis samen te stellen, welke aansluit op uw wensen en uw budget. Want iedere vakantie behoort een onvergetelijke ervaring te zijn.

Neem daarom geheel vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met mij op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om uw wensen te bespreken.

Wanneer u wilt, kom ik bij u thuis of op kantoor op een tijdstip wanneer het u schikt om u te adviseren over de mogelijkheden

Graag tot ziens!

Tel  06-13959915

Mailto Ester Vijverberg  ester.vijverberg@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Ester Vijverberg

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding