Remona de Winter

Reisadviseur uit Lopik

06-24704123

The Travel Club Remona de Winter

Welkom op mijn persoonlijke website!

Even voorstellen

Mijn naam is Remona de Winter en ik ben sinds 2002 werkzaam in de reisbranche. Sinds 01 november 2011 ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie The Travel Club; een professionele club van vakbekwame reisadviseurs.

Zeker niet duurder dan het internet

Vaak hoor ik om mij heen dat er veel geld en tijd bespaard zou kunnen worden door zelf vakanties via het internet te boeken en dit niet meer door een reisadviseur te laten regelen.

Maar ik zal u eens vertellen dat dit echt een fabel is want tegenwoordig kunnen wij als zelfstandige reisadviseurs echt alles boeken en zijn wij zeker niet duurder dan het internet.

Uitstekende service

U krijgt er bij ons alleen nog een hele goede service bij. En hoe vaak hoor je het tegenwoordig wel niet van mensen die toch via internet boeken dat de vakantie niet aan de verwachtingen heeft voldaan, dat wat ze hebben gelezen in werkelijkheid heel anders blijkt te zijn, dat de gehuurde auto niet klaar staat of de vakantievilla niet bestaat!

Zoals u kunt lezen is het uiterst verstandig om via een reisadviseur uw reis te laten regelen.

Mijn werkwijze

Als  persoonlijk reisadviseur beschik ik over alle middelen, kennis en systemen van een standaard reisbureau. U kunt bij mij terecht voor een weekendje weg maar ook voor een complete wereldreis op maat. Ook voor een reis- en of annuleringsverzekering bent u bij mij op het juiste adres. Reisadvies kan per mail of telefoon.

Mijn reiservaring

Er zijn veel bestemmingen binnen zowel buiten Europa waar ik ben geweest, zoals: Griekenland, Italie, Frankrijk, Portugal, Cyprus, Nepal, Cuba, Mexico, Thailand, Bali, India, Colombia, Seychellen, Dubai, Abu Dhabi, Aruba, Maleisië, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Kenia, Mauritius, Zuid- Afrika, Java, Marokko, Israel, Egypte, Spanje, Noorwegen en nog veel meer.

Maar er staan er uiteraard nog wel een paar op mijn verlanglijstje. Ik beschik dus over aardig wat kennis en deze kennis en ervaringen zou ik graag met u delen.

Zekerheid

Voor elke reis voer ik voor u een prijsvergelijking uit zodat u gegarandeerd bent van de beste prijs.
The Travel Club werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. We hebben een heel erg uitgebreid assortiment en daardoor kunnen wij altijd een geschikte vakantie voor u vinden.

Door ons brede assortiment bent u ook nooit meer geld kwijt dan bij een reisbureau of via internet.

Ik lever bovendien voor hetzelfde geld nog meer service!

The Travel Club is lid van ANVR en SGR; daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd. 

Alle voordelen op een rij:

  • Persoonlijk reisadvies.
  • Geen wachttijden bij een reisbureau en 100% privacy.
  • Eén aanspreekpunt.
  • U bent niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik ook aanbieden.
  • The Travel Club werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties, ik voer een prijsvergelijking voor u uit en zoek de goedkoopste aanbieder van de gewenste reis.
  • U kunt bij mij terecht voor elke gewenste reis, van een weekendje weg tot een compleet op maat verzorgde reis.
  • Een persoonlijk reisadviseur bespaart u tijd en moeite.
  • Aangesloten bij ANVR en SGR.

Online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om op deze website zelf uw reis online te zoeken en boeken maar met de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

Contact

Heeft u reis- of vakantieplannen en wilt u een persoonlijk en betrouwbaar reisadvies op maat? Aarzel dan niet en neem contact met mij op en ontdek zelf de luxe en het gemak van een persoonlijk reisadviseur. Voor deze service betaalt u niets extra!

Tel  06-24704123

Mailto Remona de Winter  remonadewinter@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met reislustige groet,

Remona de Winter

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding