Monique Niehoff Werning-Blom

Reisadviseur uit Soesterberg

0­34-6354143­

The Travel Club - Monique Niehoff Werning

BESTE REIZIGER, HARTELIJK WELKOM OP MIJN PERSOONLIJKE INTERNETPAGINA!

Even voorstellen

Mijn naam is Monique Niehoff Werning – Blom. Sinds 1990 ben ik werkzaam in de fascinerende reiswereld. Reizen is mijn lust en leven! In 2008 ben ik mijn eigen onderneming gestart en daar geniet ik tot op heden dagelijks van. Als uw persoonlijke reisagent heb ik alle mogelijkheden om de beste & mooiste reizen samen te stellen, voor ieder budget.

Ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur …

Als uw persoonlijke reisagent zoek ik de mooiste reizen voor u uit. Op het tijdstip dat u dat het beste uitkomt. U betaalt daar overigens niets extra’s voor. Wel krijgt u daarvoor alle service, gedreven vanuit mijn passie voor reizen. Uw wensen en budget staan daarin centraal.  Samen met u worden uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens vertaal ik uw wensen naar een mooie reis.

Trends

De trend van dit moment is cruisen! Of u nou met zijn tweeën romantisch of luxe wilt cruisen of misschien wel een cruise wilt maken met het hele gezin… Cruisen biedt de perfecte combinatie van veel zien, ontspannen, goede entertainment en lekker eten. Door de enorme vraag wordt het aanbod groter en daalt de prijs van een cruisevakantie, hierdoor wordt cruisen een manier van vakantie vieren voor iedereen!

Specialisme

Uiteraard is cruisen niet mijn enige specialisme. Of het nu gaat om een stedentrip naar Rome of Lissabon, een mooie villa op Bali, een zonvakantie naar de Canarische Eilanden, een reis per camper in Australië of een autorondreis in de Verenigde Staten, zakenreizen of een groepsreis naar dat geweldige wijngebied in Chili of juist naar die fabriek in China of Tunesië; niets is mij te gek om juist voor U die reis perfect te laten verlopen!

Vanzelfsprekend behoren tot mijn service ook de organisatie van alle desgewenste details: visa, huurauto, excursies en verzekeringen.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR waardoor betrouwbaarheid en zekerheid gewaarborgd is.

Contact

Aarzel niet om vrijblijvend uw plannen aan mij voor te leggen en te bespreken. U zult versteld staan hoe eenvoudig het is om de perfecte reis samen te stellen . Ik zie ernaar uit om voor u de perfecte reis uit te zoeken!

Tel  0­34-6354143­

Mailto Monique Niehoff Werning-Blom  monique.nw@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Monique Niehoff Werning-Blom

Reisbureau Soesterberg

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding