Lenneke van der Sleen

Reisadviseur uit Wijk bij Duurstede

0343-756090 / 06-42397637

Lenneke van der Sleen - The Travel Club - Wijk bij Duurstede

Vakantie………! Wie heeft er geen zin in. Nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, genieten van de (buitenlandse) keuken en heerlijk ontspannen!

Even voorstellen

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen. Lenneke van der Sleen uw reisadviseur uit Wijk bij Duurstede. Samen met mijn man, Yvo en dochter Lara woon ik in Wijk bij Duurstede. Na een jaar High School in de Verenigde Staten ben ik een toeristische opleiding gaan doen en kon ik na mijn stage direct aan de slag op een reisbureau. Sindsdien blijft de reiswereld een groot deel van mijn leven beheersen.

Sinds 1998 werkzaam in de reisbranche

Na mijn werkzaamheden op Bonaire voor een lokale agent ben ik weer terecht gekomen op een reisbureau in Nederland. Deze laatste jaren heb ik parttime gewerkt en hierdoor merkte ik dat ik het enorm jammer vond dat ik de boekingen niet altijd persoonlijk kon afhandelen. Dit heeft mij doen besluiten dat ik sinds juli 2010 werkzaam ben als persoonlijk reisadviseur.

Het ontspannen begint al direct zodra u vakantieplannen heeft. U gaat niet naar het reisbureau maar het reisbureau komt naar u toe!

Reiservaringen

Als reisadviseur heb ik wereldwijd vele bestemmingen bezocht en elk continent heeft haar eigen charme. Het afwisselende Azië waar ik een rondreis door Indonesië en Thailand heb gemaakt.

Het Caribische gebied waar ik een bezoek heb gebracht aan o.a. Curaçao en Bonaire. Maar ook landen binnen Europa zoals Griekenland, Spanje, Cyprus, Portugal en Italië zijn zeker de moeite waard.

De Afrikaanse landen Gambia, Marokko en Egypte zijn alle drie totaal verschillend. En wat dacht u van een (auto/camper) rondreis door Canada of de Verenigde Staten. Zowel Florida als de Westelijke staten heb ik bezocht. Misschien een leuke stedentrip naar Marrakech, New York, Rome, Venetië of Londen.

Elke reis is een bijzondere ervaring!

Aanbod & werkwijze

Net als mijn collega reisbureau reisadviseurs in de reisbranche werk ik samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Het verschil is dat ik op afspraak bij u langs kom om vrijblijvend reisadvies te geven. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Ik hoop dat ik u enthousiast heb weten te maken over mijn werkwijze en dat ik u binnenkort van dienst mag zijn bij het samenstellen van uw reis!

Voordelen:

  • U ontvangt deskundig advies op het tijdstip dat het u schikt
  • Van standaard pakketreizen tot reizen op maat
  • Van een weekendje weg tot wereldreis
  • Groepsreizen, incentives en zakenreizen
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • ANVR & SGR aangesloten touroperators
  • Altijd uw eigen persoonlijke reisadviseur
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Service met prijsvergelijking
  • Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Zekerheid & garantie

Tot slot wil ik u er graag op wijzen dat ik ben aangesloten bij The Travel Club; een gerenommeerd bedrijf met een club van persoonlijke reisadviseurs. The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR, zodat de financiële zekerheid van al uw reizen altijd gewaarborgd is.

Contact

Mijn service is vanzelfsprekend en kost u niets extra’s. Natuurlijk maak ik ook gebruik van e-mail om u te voorzien van informatie en reisadvies. Reserveren van uw reis kan eveneens per e-mail: lenneke@thetravelclub.nl, via de website en uiteraard telefonisch.

Zonnige groet,

Lenneke van der Sleen

Telefoon: 0343-756090 - 06-42397637

E-mail: lenneke@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding