Andrea Kolb

Reisadviseur uit Woerden

06-40500356

Wat kan ik voor u betekenen?

Informatie, advies en reservering; voor alle vakanties en reizen geef ik persoonlijk, betrouwbaar en deskundig advies. Daarnaast geef ik extra informatie over de bestemming en tips. Of het nu gaat om een groepsreis of individuele reis op maat, een zonvakantie, een stedentrip, uw huwelijksreis, ver weg of dichtbij, buiten de gebaande paden. 
Ik richt mij op organisaties die duurzaam toerisme hoog in het vaandel hebben staan. Ook kijk ik uit naar kleinschalige accommodatie, weg van het massa...

Maatwerk is mijn specialiteit, wat u wenst, stel ik samen. Met vrienden een oude pelgrimsroute lopen in Umbrië ? Met het bedrijf of een afdeling op stap?  Ook is het mogelijk mij in te zetten als reisbegeleider of coördinator.
Eén aanspreekpunt; met toegang tot een groot netwerk, altijd volledig op de hoogte van uw reservering. En bij een volgende reservering hoeft u niet meer te zeggen wie u bent en weet ik wat uw wensen zijn. U betaalt hetzelfde of zelfs minder dan bij boeking via internet of het reisbureau en het kost u geen uren van uw kostbare tijd om iets geschikts te vinden dat beschikbaar is. Ik ben volledig onafhankelijk en heb toegang tot alle gerenommeerde touroperators, ook in België en Duitsland (waar de spreiding van de schoolvakanties anders is en daardoor de prijs in bepaalde periodes gunstiger). Daarnaast werk ik met lokale agenten op verschillende bestemmingen.

Goede bereikbaarheid en service; u kunt een afspraak maken, dan kom ik bij u langs, ook buiten kantoortijden en in het weekend, wanneer dat beter past. Verder kunt u mij door de week bereiken rechtstreeks via e-mail en telefoon voor informatie, advies en offerte, reservering en een antwoord op uw vragen. Indien u dit prettig vindt kunt u zelf via de algemene website www.thetravelclub.nl in een deel van het aanbod zoeken en direct boeken. U kiest dan bij de afhandeling mij als uw persoonlijk reisadviseur en ik draag vervolgens zorg voor uw reservering. Ook op deze manier bent u verzekerd van goede service.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding