Andrea Kolb

Reisadviseur uit Woerden

06-40500356

The Travel Club - Andrea Kolb

It is better to travel 1 mile than to read a thousand books...

Ik stel mij even voor. Mijn naam is Andrea Kolb en ben hét gezicht van The Travel Club in Woerden en Werkhoven. Tot mijn 18e jaar had ik zeer frequent Terschelling en één keer Luxemburg bezocht. Op mijn 20e ging ik een jaartje werken in hotels in Zuid Duitsland en Londen. Al die verschillende nationaliteiten en collega`s, niets was als thuis...dat beviel mij heel goed en smaakte naar meer!
Na mijn opleiding toerisme ben ik in de reiswereld gaan werken bij NBBS reizen, als adviseur, vestigingsmanager en manager Verre Reizen. Onvergetelijke start van mijn carière waarin mijn liefde voor andere volkeren en landen alleen maar groter geworden is. Mijn twee studerende dochters zijn ook geinjecteerd met het reisvirus. De één loopt momenteel haar HBO stage in Kuala Lumpur Maleisië en de ander staat in de startblokken voor een HBO exchange naar Valencia Spanje.

Welkom op mijn webiste. De eerste stap naar een super verzorgde en onvergetelijke reis is gezet!

Voor iedereen die op zoek is naar een eerlijke vakantie waarbij de lokale bevolking rechtstreeks van meeprofiteert. Maatwerk is mijn specialiteit.

Heb jezelf een idee voor een reis met een eigen groep(je) of wil je SOLO op reis

Ik verzorg al je reizen met een persoonlijke service en voor elk budget. Op afspraak kom ik bij je thuis, op kantoor of we plannen een afspraak bij www.landrucci.nl in Werkhoven.. De Italiaanse expresso staat al voor je klaar!

Jarenlange ervaring

Al 30 jaar werk ik in de reisbranche. Mijn kennis houd ik onder andere up to date door het maken van studiereizen en het bijwonen van productpresentaties van diverse leveranciers. Ik heb toegang tot de meeste reserveringssystemen en weet mijn weg in de wirwar van aanbod op internet. Zo filter ik voor jou de krenten uit de pap. Ik werk samen met kleinschalige lokale aanbieders met oog voor duurzaam toerisme, weg van de massa. Ik wil "eerlijk" toerisme bevorderen waarbij de lokale bevolking zijn verdiensten heeft.

Zelf ga ik regelmatig op (studie)reis om op de hoogte te blijven en ervaring op te doen, maar vooral ook om te genieten en de andere culturen te ontmoeten.

Want voor mij bestaat er geen mooier avontuur dan reizen en interactie met de lokale bevolking. The Travel Club heeft zich aangemeld voor certificering van:
message image

 

Aanbieders van exclusieve en bijzondere reizen, maken deel uit van mijn assortiment, zoals National Geografhics Expeditions. Kleinschalige groepsreizen of expeditiecruises onder begeleiding.
U hoeft nergens meer naar om te kijken, ik neem alle zorgen uit handen.

Jouw voordelen op een rij:

  • Grote kennis van de mooiste bestemmingen en de leukste plekjes!
  • Uw reis van A tot Z geregeld, volledig ontzorgd op reis.
  • Vrijblijvend onafhankelijk reisadvies ook bij jou thuis of op kantoor.
  • Geen ergernissen als gevolg van tijdrovende zoektochten op internet, zonder resultaat, ik zoek alles uit.
  • Je krijgt goede service, aandacht en persoonlijk contact, indien noodzakelijk 24 uut per dag bereikbaar!

Nieuwsgierig geworden?

Ik kijk uit naar een ontmoeting met jou, bel, mail of whapp me:

Telefoon: 06-40500356

Email: andrea.kolb@thetravelclub.nl    

Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke reistips en aanbiedingen?  Volg mij dan op facebook.com/woerdentravel 
en op Instagram  andrea.kolb_slow_travel


 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding