Majola Gitmans

Reisadviseur uit Amersfoort

06 28484557

The Travel Club Amersfoort Zuid

Welkom! Leuk dat u op mijn website bent.

Wilt u op vakantie met uw gezin? Met vrienden of collega’s een dag of weekend op pad? Graag denk ik met u mee in het samenstellen van een perfecte reis. Van een stedentrip in Europa, een zonvakantie of wintersport tot een cruise of geheel verzorgde rondreis op maat in verre werelddelen.

Even voorstellen
Mijn naam is Majola Gitmans, uw persoonlijke reisadviseur. Sinds 2001 heb ik met veel plezier gewerkt bij een reisbureau op de Leusderweg in Amersfoort Zuid. In 2018 heb ik mij als  zelfstandig reisadviseur aangesloten bij The Travel Club. Vanuit een passie voor reizen en tevreden klanten geef ik u graag een advies op maat met veel persoonlijke service.

Reisadvies op maat
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw vakantiewensen en denk ik graag mee om uw vakantie tot een onvergetelijke reis te maken. Door mijn jarenlange ervaring en omdat ik zelf veel bestemmingen heb bezocht kan ik u een advies op maat maken. De mooiste plekjes en waardevolle tips op vele bestemmingen deel ik dan ook graag met u. 

Persoonlijke service
Om uw wensen te bespreken kom ik graag bij u thuis, op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Op afspraak werk ik ook buiten kantooruren. Wilt u liever op een andere locatie of telefonisch afspreken? Ook dat kan. Makkelijk toch? Uiteraard kunt u mij ook altijd een email sturen.

Bij het boeken regel ik uw reis voor u tot in de puntjes. Ook na het boeken van uw reis blijf ik uw vaste contactpersoon, vanaf het moment dat u op zoek gaat naar uw reis tot en met het moment van thuiskomst.

Voordelen
Een reisadvies op maat hoeft niet duurder te zijn dan boeken via internet of via een reisbureau. Sterker nog, vaak kunnen wij een reis zelfs voordeliger aanbieden dan u zelf gevonden heeft. The Travel Club werkt samen met zowel grote reisorganisaties als kleine gespecialiseerde touroperators. En wij kunnen zaken doen met lokale agenten op uw vakantiebestemming.

Alles kan ik u uit handen nemen zodat u volledig ontzorgd op vakantie kunt. Ook voor een reis- en annuleringsverzekering, autohuur, taxivervoer, excursies en stoelreserveringen kunt u bij mij terecht.

U kunt met een gerust gevoel op vakantie omdat The Travel Club is aangesloten is bij ANVR, SGR, IATA en Stichting Calamiteitenfonds, zodat de (financiële) zekerheid van uw reis gewaarborgd is.

Wanneer u uw reis door mij laat verzorgen

  • deskundig reisadvies op maat
  • altijd één contactpersoon, een vast gezicht
  • persoonlijke service en aandacht
  • op afspraak bij u thuis of op locatie, wanneer het u uitkomt
  • uitgebreid aanbod van reisorganisaties en lokale agentschappen wereldwijd
  • volledig ontzorgd op reis
  • garantie van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • reisgidsen en reisbescheiden bezorg ik persoonlijk bij u thuis
  • altijd online beschikken over uw reisbescheiden via de app van The Travel Club 
  • online zoeken en boeken via mijn website? Uiteraard mogelijk met dezelfde voordelen! 

Contact

Kortom, aarzel niet om contact met mij op te nemen voor informatie of een afspraak te maken. Ik verheug me erop u te ontmoeten. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tel  06-28484557

Mailto Majola Gitmans  majola@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Hartelijke groet,

Majola Gitmans

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding