Monique Vokkert

Reisadviseur uit Nijverdal

06-53710955

The Travel Club - Monique Vokkert

Welkom op mijn site! Mijn naam is Monique Vokkert en ik neem je mee op reis.

Zuid Afrika:

Wat een geweldige bestemming! Van Johannesburg via de Drakensbergen naar Durban, overnachten in een lodge, in een privé reservaat. Wauw! Wat een ervaring. Heel vroeg in de ochtend op zoek gaan naar de Big 5. Dan in de middag heerlijk ontspannen aan het zwembad. In Johannesburg is een bezoek aan Lilles Leaf Farm en het Apartheidsmuseum een aanrader.

Aruba:

One Happy Island! En dat is het. Beleef het eiland door een auto te huren en gewoon te genieten van alles wat dit mooie eiland te bieden heeft! Een uitstekende bestemming om te bezoeken in de wintermaanden, wanneer de temperatuur hier in Nederland aan het dalen is.

Fins Lapland:

Sprookjesachtig, betoverend. De rust, de natuur en de sneeuw, gewoon overweldigend mooi was het. Natuurlijk hebben we daar ook een sneeuwscooter-, een husky- en een rendiersafari gemaakt. Deze bestemming is ook uitermate geschikt als Honeymoon. Slapen in een glazen iglo, starend naar de sterren. Dineren in het IJsrestaurant. Hoe romantisch is dat!

IJsland:

Ook een heel bijzonder land dat ik heb mogen bezoeken. Zo'n andere natuur op slechts 3 uur vliegen van Amsterdam. Zo puur, zo ruig. Net als de bevolking. Wat je daar toch echt gezien moet hebben zijn de geysers, de woeste kustlijn en uiteraard hoort een "duik" in The Blue Lagoon daar ook bij!

Trouwen in het buitenland of huwelijksreis:

Verspreid over de hele wereld vind je de meest prachtige locaties om elkaar het Ja-woord te geven. Met de voeten in het zand op een prachtige strandlokatie. In een prachtig kasteel ergens ter wereld. In de jungle, onder water, in de lucht. Bijna alles is mogelijk. Uiteraard zorg ik er ook voor dat het huwelijk rechtsgeldig is in Nederland.

Wil je alleen die mooie ceremonie, het Ja-woord voor de tweede keer geven? Ook daar help ik u graag mee.

Als je net bent getrouwd, dan mag een mooie huwelijkreis niet ontbreken. Ik help u graag met het zoeken naar die perfectie reis die het mooie plaatje compleet maakt!

Cruises:

Een van de meest bijzondere reizen die ik heb gemaakt, was een cruise met de Queen Elizabeth II van Southampton (GB) naar New York. Tijdens een cruise word je echt volledig in de watten gelegd. Ik vertel u graag meer over deze bijzondere ervaring!

Vertel mij je wensen!

Ik help u graag met het zoeken naar dé juiste reis. Vervolgens maken wij dan een afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt; u hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden.
En het mooie is: u betaalt niets meer voor uw persoonlijke reisadviseur. Verder zorg ik er voor dat alles goed geregeld is, van het verzorgen van de visa, het afsluiten van verzekeringen tot het online inchecken, een Schipholtaxi of een parkeerplaats op Schiphol.

Tel  06-53710955

Mailto Monique Vokkert  monique.vokkert@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Monique Vokkert

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding