Margreet de Hoog

Reisadviseur uit Enschede

06-45776708

GASTENBOEK!

Ik zou het leuk vinden als je met anderen wilt delen hoe je mijn service hebt ervaren! Stuur je review naar margreet.dehoog@thetravelclub.nl en ik plaats het.

 

Erik
augustus 2020
Deze zomer hadden we een mooie reis geboekt via Margreet, naar Kreta. Helaas is deze, door Corona, niet door gegaan. Maar ondanks dat hebben we een heel mooi alternatief mogen ontvangen. We hebben heerlijk kunnen genieten van een week in Zuid Holland.
Heel fijn hoe Margreet het allemaal voor ons heeft geregeld. Complimenten.

Menno en Karin
november 2019
Onze vakantie naar Marrakech was top geregeld. De ballonvaart was een unieke ervaring en de tocht door het Atlas gebergte was ook heel erg leuk. Het TUI Sensimar hotel heeft ons weer lekker verwend met alle goede service en alle lekkere hapjes en drankjes. Dus alom een hele fijne vakantie gehad. Margreet, hartelijk bedankt dat je het allemaal voor ons hebt geregeld. Op naar de volgende vakantie, Curaçao!

Marise en Stephan
september 2019
We hebben een geweldige vakantie in Griekenland gehad! We zijn zeer, zeer tevreden! Deze vakantie krijgt van ons een hele dikke 10! Over jouw service zijn we ook zeer tevreden. Je hebt voor ons nu twee keer de vakantie uitgezocht en twee keer was het zeer goed! Je geeft ons genoeg aanbod waar we uit kunnen kiezen. Je luistert goed naar onze wensen. Het is heel fijn om zelf eerst de links te kunnen openen en te ontdekken wat ons het meeste aanspreekt. Je ontzorgt op alles; het geeft een heel rustig gevoel dat eigenlijk alles voor je is geregeld. En je geeft extra tips en denkt met ons mee. We denken alle vier nog elke dag terug aan de vakantie. De meiden hebben ook heerlijk genoten. Konden doen waar ze zin aan hadden, doordat alles dichtbij en overzichtelijk was. Dus je leest: we zijn heel, heel tevreden en kijken met een heel blij gevoel terug op onze vakantie. Dus een groot dankjewel aan jou voor je service, hulp en betrokkenheid!

Angenieta, Govert, Anand en Rose
oktober 2017
Dankzij het meedenken en deskundige advies van Margreet een supervakantie gehad in Kenia en Tanzania. In een kleine groep meer dieren gezien dan we ooit hadden durven dromen. En tot slot een paar heerlijk luxe dagen op Zanzibar om het stof weer af te spoelen. Bedankt Margreet en tot de volgende reis.

Mieke en Rob
augustus 2017
Namens ons allemaal heel erg bedankt voor het perfect regelen van onze vakantie naar Curacao. Het huis was net zo mooi als op het plaatje, de auto’s waren nog luxer dan gedacht en de valet parking op Schiphol was top. We kijken terug op een geweldige vakantie. Nogmaals bedankt voor het regelen.

Bernadette
augustus 2017
Margreet heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd in het plannen van onze West-Canada reis met ons gezin. 
Hoewel we tijdens de planning alleen telefonisch contact hadden, verliep de communicatie prima. Margreet denkt met je mee, doet suggesties die passen bij je wensen, en staat open voor alternatieven als je zelf toch iets anders voor ogen hebt qua route of accommodatie. Onze reis is dus echt een co-creatie geworden met goede tips van Margreet. Of het nu over een accommodatie, parkeren op Schiphol, je ticket voor een vliegtuig of ferry, of de autohuur gaat, ze regelt alles efficiënt en professioneel, met veel enthousiasme én geduld. Ook in onvoorziene situaties, zoals dit jaar met de bosbranden in British Columbia, denkt ze voortvarend met je mee en voorziet ze je van de juiste informatie. Ze is bijzonder klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig! De face-to-face overdracht van de tickets, vouchers e.d. maakte haar aanpak nóg persoonlijker. Dank Margreet, we kijken terug op een onvergetelijke reis door Canada !

Monique, Han, Claudia en Hans
mei 2017
We hebben net een City trip  naar New York gehad. Het was geweldig en goed geregeld allemaal. Margreet bedankt voor je hulp en advies.

Maaike & Ton
maart 2017
Vakantie naar Curacao top geregeld. Margreet bedankt!!!

Lindy
maart 2017
Toen ik een hotel wilde op Curacao was het heel fijn om dat door Margreet te laten uitzoeken. Ze hield rekening met mijn wensen en heeft het allemaal heel goed geregeld. Ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen en alle papieren werd fantastisch op tijd bij mij geleverd. Het hotel was geweldig en is heel goed bevallen. Kortom een hele fijne reisagent waar ik een volgende keer zo weer bij zou boeken. Dank je wel!

Chris & Carola

27/10/2016
Margreet heeft voor ons onze droomhuwelijksreis geregeld naar Australië. Dit was een individuele  rondreis die geheel naar onze smaak was in te richten. We vonden het persoonlijke contact erg prettig. Margreet luisterde goed naar ons en was open en helder in haar communicatie. Ze besteedt voor, tijdens en na de reis aandacht aan haar cliënten. We bevelen Margreet dan ook van harte aan. Margreet bedankt! 

Maaike & Tim
07 /10 /2016
Wij hebben onze reis naar Rome geboekt bij Margreet. Met haar kundige en enthousiaste hulp hebben we het perfecte hotel gevonden en het beste van Rome mogen beleven. Margreet bedankt! 

Franny & Herman
oktober 2016
We hebben zojuist onze 2de reis achter de rug! De reis was weer zoals de eerste tot in de finesse verzorgd alles was tot in de puntjes oké! Margreet hartelijk dank daarvoor.

Fam. Stokkingreef
september 2016
Prima vakantie gehad in New York!  Alles was prima geregeld door Margreet. Ook met een rolstoel is New York goed te doen.

Fam. Van Horen
september 2016
We hebben een prima vakantie gehad. Corsica is een hartstikke mooi eiland met prachtige baaitjes en mooie stadjes.

Suus
februari 2016
Al een paar keer geboekt bij Margreet. Altijd is alles snel geregeld en ze denkt mee. Weer bedankt voor de goede service. Ik blijf bij Margreet boeken , dan weet ik zeker dat alles goed is geregeld !

Janet
december 2015
Van 15-12-15 t/m 16-1-16 heb ik mijn vakantie doorgebracht in Australië. Het was een prachtige en zeer ontspannen reis. Veel gevlogen omdat ik in korte tijd veel van Australië wilde zien. De plannen voor deze reis waren evenwel redelijk kort voor het vertrek bedacht en het kostte mij zeer veel tijd om alles te regelen waarbij te denken valt aan….alle vluchten, de hotelovernachtingen, huurauto’s, waar is het goed vertoeven etc. etc.? U kent het vast wel….een leuke echter zeer tijdrovende bezigheid waarbij het dan nog ook nog de vraag is of het allemaal goed komt.
De tijd om het allemaal goed uit te zoeken had ik niet en daarom Margreet gebeld met de vraag of zij mijn reis kon organiseren. Let wel….het was toen al 17 november oftewel nog geen maand voor mijn vertrek. En de periode …jawel…kerst- en oud- en nieuw en zomervakantie in Australië. Margreet pakt het evenwel zeer voortvarend op en binnen no-time had ik het 1e voorstel per mail ontvangen. Op een aantal punten wijzigingen aangebracht, die snel en adequaat werden doorgevoerd.
Ik ben met een gerust hart vertrokken naar Australië, daar een prachtige en onbezorgde tijd doorgebracht, waar ik met veel plezier op terugkijk.
Hotels waren allemaal op de hoogte van mijn komst, huurauto’s stonden klaar en alle vluchten verliepen vlekkeloos.
Mede door Margreet haar vakkennis en zakelijke, adequate en vlotte aanpak, uitstekende communicatie, alles keurig per mail bevestigd en een volledig dossier met alle reisbescheiden, is mijn reis uitstekend en zoals hiervoor gezegd, onbezorgd verlopen. Mijn terugvlucht heb ik, wegens omstandigheden, met een dag moeten uitstellen En ook dit was voor Margreet geen enkel probleem. Binnen no time was het ticket aangepast en had ik de bevestiging per mail ontvangen.
Margreet, bedankt voor al je goede zorgen en ik kan iedereen die goed verzorgd en onbezorgd wil reizen, Margreet van harte aanbevelen
 
Carla
augustus 2015
Margreet heeft op een cruciaal moment in mijn reisplanning even op mijn verzoek het stokje overgenomen. ik vind haar behulpzaam, kundig en een super sparring partner. Ik kon steeds met vragen bij haar terecht. Wat we konden plannen verliep perfect, voor de rest is reizen toch een avontuur. En met een betrouwbare reisadviseur op de achtergrond is dat alleen maar heerlijk. Ik kijk al stiekum uit naar mijn volgende reis en weet zeker dat ik die via Margreet ga regelen.

Sander
juli 2015
Margreet heeft voor ons een golfreis geregeld naar A Rosa bij Berlijn. Het was tot in de puntjes geregeld, superbanen en een fantastische accommodatie. We hoefden ons om niets druk te maken, alles was perfect georganiseerd Top!!
 
Esther  
04 / 08 / 2014
We hebben onze zomervakantie voor drie personen in Zuid Frankrijk door Margreet laten uitzoeken en boeken.
Het laten uitzoeken van een fijne vakantie tegen een zelfs lagere prijs dan op internet werd aangeboden was voor ons een zorg minder tussen onze drukke werkzaamheden tegen de zomervakantie aan.
Vooral de garantie die Margreet kan geven dat de boeking naar wens zal verlopen heeft ons doen besluiten haar de vakantie te laten regelen.
Inderdaad liep alles naar wens. Er werd voldaan aan onze verwachtingen wat betreft de faciliteiten; bij aankomst buiten normale de aankomsttijden was er geen probleem; er werden maatregelen getroffen ons zelf binnen te laten. Prima vakantie. Bedankt , Margreet ik kan je bij anderen van harte aan bevelen. Groet, Esther Schepers
 
Riga Golf 
09 / 07 / 2014
Een niet alledaagse reis, golfen in Riga was een groot succes. We hebben als groep, 16 personen, genoten van hetgene dat ons werd geboden. Een mooi hotel, een leuke rondleiding door Riga en uiteraard mooie golfbanen om te spelen. Margreet dank je wel.
 
Bas 
30 / 06 / 2014
Margreet heeft mij erg goed geholpen bij een kort verblijf in China. In korte tijd en met beperkte communicatie (ik was afwezig) is er een goede reis gepland.
 
Erick, Amsterdam 
06 / 03 / 2014
Door hulp van Margreet hebben we goede tips gekregen over ons verblijf, een top excursie geboekt op Bali. Margreet reageert altijd direct, correct en vriendelijk! Een aanrader dus voor een topvakantie
 
Martijn & Nynke Bakke
15 / 12 / 2013 
We hebben in de herfstvakantie een heerlijke vakantie op Ibiza gehad, samen met onze zoon van 14 en dochter van 11. Wat een prachtig eiland! De vlucht, auto en appartement, alles was super geregeld door Margreet. We hebben deze vakantie erg last minute geboekt, wat dat betreft was er niet zoveel keus meer in vakanties. Maar Margreet heeft het allemaal super geregeld, overigens ook erg fijne plekken in het vliegtuig!
Margreet, hartelijk dank voor het regelen van deze fijne vakantie, een volgende keer weten we je eerder te vinden met onze wensen.
 
Hanke Gielen 
02 / 09 / 2013
Onze dank naar Margreet voor haar ondersteuning bij het regelen van een super vakantie. We kwamen er zelf niet uit, we konden niks vinden wat voldeed. Onze oplossing lag in het even bellen en contacten met Margreet en het was geregeld! Mooi huisje, prachtige omgeving en de reisbenodigdheden allemaal verzorgd. Top! 
 
Rachele Toonen 
21 / 08 / 2013 
SUPER vakantie gehad!!!
We wilden graag met de kinderen een keer met het vliegtuig op vakantie, maar wisten niet waar te beginnen. Via facebook ben ik weer in contact gekomen met Margreet, oud-klasgenootje van de lagere school, en direct onze reisadviseur!! Ze heeft alles geweldig geregeld voor ons!!! Goede vliegreis, superfantastisch huis in Spanje, prachtige huurauto..... al met al de vakantie van ons leven!!!!!

En zelfs toen mijn zoon in Spanje een oorontsteking kreeg en de terugreis dreigde mis te gaan, was ze zelfs voor ons daar om ons gerust te stellen. En alles in toen inderdaad goed gekomen.
Margreet, dank je wel voor je lieve zorgen!!!!
 
Marise Euverink 
22 / 05 / 2013
Mooie dagen in Disneyland Parijs gehad. Echt super fijn en goed geregeld dankzij Margreet! Bedankt!
 
Frank Karssies 
29 / 10 / 2012 
Super midweek gehad. Bedankt Margreet, ook voor de kleine vakanties alle puntjes op de i !! Gemakkelijk, snel en goed.
 
Ingrid & Corine 
18 / 06 / 2012
Met dank aan Margreet voor de prima tip voor een 4-daagse reis naar Praag. Een goed hotel, centraal gelegen, met hele leuke en goede eettentjes in de directe omgeving.
We hebben Praag veelal te voet verkend met de leuke uitgaanstips van Margreet als doel. Ook genoten we van de lekkere terrasjes.
Al met al een geslaagd weekendje weg.
 
Hanke Gielen, Deventer 
18 / 06 / 2012 
Een studiereis naar Barcelona is door Margreet erg goed georganiseerd. Het zoeken naar de juiste vlucht, het boeken en de voordelen van Margreet als contactpersoon waren duidelijk aanwezig. Bij iedere stap werd ik op de hoogte gehouden en kon hierdoor de juiste keuzes maken. Margreet reageert snel, denkt mee en zorgt ervoor dat de reis van begin tot het einde goed loopt. Erg prettig! Dank je wel Margreet!
 
Marcel, Nieuwegein 
18 / 06 / 2012 
Door de hulp van Margreet heb ik al vele leuke wintersport vakanties gehad! Nadat ik mijn voorkeuren aan haar kenbaar maakte, kwam ze snel met een aantal suggesties voor streek, plaatsen en appartementen. Van elke locatie weet ze de voor- maar ook de nadelen (o.a. of het dicht bij de piste ligt of niet) te benoemen zodat je een goede keuze kunt maken.

Daarnaast houdt ze bij het uitzoeken ook rekening met het mee op reis gaan van de hond en ook een overnachtingshotel voor onderweg is zo geregeld. 
Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding