Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

Huwelijksreis

De organisatie van jullie huwelijk vraagt veel tijd. Er moeten veel beslissingen worden genomen voor de mooiste dag van je leven. Bij een mooie feestelijke huwelijksdag hoort een sublieme huwelijksreis.

Geef hiervoor de touwtjes gerust uit handen! Met veel enthousiasme zorg ik ervoor dat deze reis een onvergetelijke en romantische ervaring wordt. 

Reacties van stellen die terug zijn van hun honeymoon:
"Wij zijn terug van weggeweest en willen je van harte bedanken. Dit was echt de mooiste reis tot nu toe, en belangrijker de best georganiseerde reis!
Nog nooit zo’n service gekregen in ons leven :) "
Nadia & Ebrahim

"Echt een toplocatie lekker rustig en als je vertier zocht liepen we langs het strand een half uurtje naar de haven. perfecte huwelijksreis gehad!
bedankt voor alle goed zorgen perfect geregeld! We zullen je zeker in de toekomst weer benaderen!"
Patricia & Sander

"Het was echt geweldig! We hebben echt genoten van onze honeymoon Thailand! 
Alles was perfect, privé-chauffeur was geweldig, de gids ook (was wel even pittig omdat z`n Engels af en toe moeilijk te verstaan was) maar verder echt super geregeld, het kon niet beter. Het is echt een prachtig land. Hartstikke bedankt voor alles!"
Josje & Richard

Jullie profiteren van mijn samenwerking met diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze partijen bieden vaak aantrekkelijke specials voor bruidsparen, zodat ik altijd een huwelijksreis kan bieden die past bij jullie budget.

Neem voor meer info contact met mij op, ik informeer jullie graag.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding