Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

Huwelijksreis

De organisatie van jullie huwelijk vraagt veel tijd. Bij een mooie feestelijke huwelijksdag hoort een sublieme huwelijksreis. Ik als Award winning specialist kan jullie hier uitstekend mee helpen!

Geef hiervoor de touwtjes gerust uit handen! Met veel enthousiasme zorg ik ervoor dat deze reis een onvergetelijke en romantische ervaring wordt. 

Onvergetelijke huwelijksreizen

Wat staat er op jullie wensenlijstje? Houden jullie van strandvakanties naar exotische oorden zoals de Malediven, Seychellen of Bali? Of willen jullie liever een romantische safari naar Afrika, waar jullie luxe en avontuur combineren... jullie overnachten in de beste hotels en overdag spotten jullie samen olifanten en tijgers in een van de vele wildparken. Waar jullie ook voor kiezen, jullie huwelijksreis wordt in elk geval een onvergetelijke ervaring. 

Jullie profiteren van mijn samenwerking met diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze partijen bieden vaak aantrekkelijke specials voor bruidsparen, zodat ik altijd een huwelijksreis kan bieden die past bij jullie budget. 

Landelijk winnaar beste aanbieder huwelijksreizen

Met veel blijdschap en trots nam ik de Love Award in ontvangst. Deze werd uitgereikt in Utrecht door de charmante Kim Kötter. 
Wat vooral fijn is is dat het om een publieksprijs gaat. Want waardering is altijd fijn maar als dat komt van tevreden klanten is dat het allermooiste wat er is!
 
In heel Nederland kon worden gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche  in verschillende categorieën en wat was het fijn en spannend om op deze mooie avond in CitySense Utrecht op het podium geroepen te worden en de felbegeerde Love Award te ontvangen met bijbehorende mooie woorden en complimenten. Dit motiveert mij enorm om met veel passie en plezier op deze weg verder te gaan!

Love Award landelijk winnaar categorie huwelijksreizen

Hoe waarderen koppels de huwelijksreizen die ik heb georganiseerd?


Lees hier reviews van stellen die jullie zijn voorgegaan. 

Neem contact met me op, ik zie ernaar uit een prachtige honeymoon voor jullie te organiseren!

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding