Marco Beentjes

Reisadviseur uit Heemskerk

0251-250129 / 06-42851722

Spek de clubkas met je vakantie!

Door uw reis te boeken bij The Travel Club - Marco Beentjes, kunt u ADO’20 op eenvoudige wijze helpen de Clubkas te ‘spekken’!

ADO’20 ontvangt voor elke gemaakte boeking* bij The Travel Club – Marco Beentjes of via de site The Travel Club Marco Beentjes  € 15,- als donatie. Elk kwartaal krijgt onze vereniging de bedragen bijgeschreven en zullen wij u op de hoogte houden wat de stand is voor onze vereniging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe oefendoeltjes aankopen, nieuwe ballen aankopen, de kleedkamers vernieuwen, de tribunes verbeteren, de kantine vernieuwen, etc.

Uw vakantie is geld waard! Ondersteun onze club!

The Travel Club- Marco Beentjes in Heemskerk werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op de website van The Travel Club wordt slechts een selectie van ons totale aanbod getoond.
The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

The Travel Club - Marco Beentjes

The Travel Club - Marco Beentjes: “Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website http://www.thetravelclub.nl/reisadviseurs/noord-holland/marco-beentjes/ , op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en grote reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming.
Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk. Immers: een tevreden klant is een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!

Infomatie

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen, marco.beentjes@thetravelclub.nl

*) Er geldt een minimale reissom van € 500 per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding