Esra Berger-van Hemert

Reisadviseur uit Heiloo

06-44708937

Beoordeling over reisadvies, service en vakantie van klanten uit Heiloo en omstreken.

Mail mij je beoordeling dan zorg ik dat deze online komt te staan; esra@thetravelclub.nl 

Fam. Albrecht
 
december 2022
Weer een topvakantie gehad die door Esra is geregeld. Vanaf het moment dat je je huis verlaat tot het moment dat je weer thuis bent, heb je vakantie. Esra zoekt alles haarfijn uit zodat je voor n mooie prijs een mooie vakantie hebt. Al zeker 20 jaar mn reisagente en er volgen zeker nog meer jaren zodat wij zonder zorgen op vakantie kunnen gaan.  M'n vriendin was ook onder de indruk van jouw service.
 
Fam. Verbeek 
 
september 2020
Nagenoeg de hele betaling hebben wij terug ontvangen omdat we niet wilde reizen in deze corona tijd, waarvoor hartelijk dank.
Wij waren al jarenlang zeer tevreden over hoe wij door u werden behandeld, maar nu blijkt dat niet alleen uw service super is, maar ook de service van het reisbureau dat u vertegenwoordigd (snelle afhandeling).
Onze lof zullen wij niet onder stoelen of banken steken, maar het aan iedereen vertellen die het wil horen.
Nogmaals onze hartelijke dank en we hopen in het komende jaar weer van uw diensten gebruik te kunnen maken.
 
 
Fam. Kooiman 
 
maart 2020
Behoorlijke stress door het Corona virus aan het eind van onze vakantie in Spanje. De reis was, zoals al eerder ervaren, weer buitengewoon goed geregeld van begin tot eind. Maar toen de vakantie een ongewild langdurig verblijf dreigde te worden door de lock down in Spanje konden wij Esra, zelfs op zaterdag avond en vervolgens ook op zondag, rechtstreeks bereiken om mee te denken in oplossingen om terug te keren naar huis. Het was zo fijn dat er iemand op de achtergrond beschikbaar was om mee te denken en te handelen. Van andere reizigers in ons hotel hoorden we verhalen van aan je lot worden overgelaten door de grote kantoren maar de begeleiding van Esra was het tegendeel. Hulde! Wij kunnen haar reisbureau alleen maar aanraden. Persoonlijke benadering en advies op maat, perfect geregelde reis, vriendelijk en bovenal: bereikbaar bij calamiteiten. Nogmaals dank.
 
Mevr. Prins-vd Horst 

augustus 2018

Wij gaan al heel veel jaren op vakantie met de service van Esra. Esra weet het altijd weer prima voor ons te regelen. En altijd heel leuk, een welkomstkaart als we thuiskomen hoe we het gehad hebben ed. Esra ga zo door je bent voor ons fantastisch !!!!!!!

 

Esther en familie 

december 2018

Wij zijn al een paar jaar aan het kijken naar een rondreis in het westen van Canada in de zomervakantie met onze twee pubers. 
Via een neef die vorig jaar met zijn gezin een rondreis in het westen van Canada heeft gemaakt die hij geboekt had met hulp van Esra, kregen we haar gegevens.

Ik stuurde haar op een zondagavond een e-mail met de nodige uitgangspunten en vragen. De volgende dag belde Esra me op. Ze had de nodige zaken al uitgezocht, kwam met handige informatie en goede ideeën. Ze loodste ons door de wirwar van mogelijkheden heen zonder onze wensen uit het oog te verliezen, maar ook zonder ons onder druk te zetten. We waren er al snel uit. Wat ook heel fijn was, dat Esra meekeek naar onze bestaande reisverzekering met uitbreiding van een annuleringsverzekering en die we niet via haar organisatie zouden afsluiten. 
Esra is een heel plezierige persoonlijkheid met veel kennis van zaken. We hadden ook contact met een ander reisbureau, maar via Esra kregen we echt snel antwoord op onze vragen en verliep het contact zo soepel en prettig dat we niet twijfelden om de boeking via The Travel Club vast te leggen. 
We hebben enorm veel zin in onze vakantie in British Columbia en The Rocky Mountains! Veel dank, Esra, voor je hulp tot nu toe!

Fam. Zonneveld 

november 2018

Vanaf het begin was het contact erg plezierig in het zoeken naar de juiste invulling voor onze vakantie. We gaan met het hele gezin incl aanhang op vakantie, 5 personen, dat betekent voor iedereen andere wensen. Esra speelde daar heel snel, heel goed op in om diverse oplossingen/alternatieve ideeën aan te dragen. We hebben er nu al veel zin in onze reis in 2019.

 

Esther Belleman 

november 2018

Via onze buurvrouw in contact gekomen met Esra.
Persoonlijk contact over onze vraag, om een weekje naar de zon te gaan in de meivakantie van 2019. 
We kunnen alleen de 1e week, we willen wel mooi weer, met z’n 5-en in 1 kamer, all inclusieve en dan ook nog genoeg vertier voor onze kinderen. Esra komt met geweldige tips en ideeën en vind ook voor ons een kwalitatieve en betaalbare vakantie. Als op enig moment dan ook opa en oma nog mee willen en gewoon kunnen bijboeken….dan heb je het top geregeld!
Ik zou iedereen aanraden, om ondanks het vele aanbod op internet, gewoon te boeken via Esra! 

 

Richard 

oktober 2018

Wij zijn nu al een paar keer buitengewoon goed geadviseerd en geholpen bij een buitenlandse reis door Esra Berger van The Travel Club Heiloo. Haar manier van werken is heel zorgvuldig en van begin tot eind van de reis heeft ze ons begeleid. Ook na onze vorige reis, waarbij een aanbieder iets anders aanbood dan was overeengekomen, heeft Esra dit naderhand uitstekend afgehandeld. Ze is zeer attent op reisbescheiden, tips en ondersteuning van begin tot eind. Hoewel ik zelden reviews schrijf maak ik voor haar een uitzondering vanwege de herhaalde goede ervaringen.

Miranda Veldt 

september 2018

Wat heerlijk om met je vakantie wensen te komen en dat er naar gezocht wordt om de meest ideale vakantie te vinden. Wij zijn blij met Esra die al een paar heerlijke zonvakanties voor ons gezin gevonden heeft.

 

Edith en Hans 

augustus 2018

Super vakantie gehad op Tenerife. Helemaal top geregeld door Esra. Heel erg bedankt.

 

Sjoerd en Irene 

15 september 2016

Wij hebben nu verschillende reizen via Esra geboekt de afgelopen jaren. Naar Egypte, Mallorca en recentelijk een rondreis met vrienden door de verenigde staten. Esra kwam bij ons thuis langs, bevraagd ons over het doel van de vakantie en komt dan met verschillende suggesties en opties.

Ze regelt het van deur tot deur voor de vakantie. Kwaliteit, vriendelijk en flexibel. Ik kon haar altijd bellen.
Wij zijn zo tevreden dat we vrienden en familie ook naar Esra hebben verwezen en zij hebben dezelfde ervaringen.  Volgende verre vakantie weer!

 

Rogier en Tahnee 

14 juli 2016

Via vrienden van ons zijn wij bij Esra terecht gekomen. Wij gaan een wereldreis maken van 3 maanden en omdat we zelf niet zoveel tijd hadden om het te boeken en uit te zoeken en we graag meer info wilden hebben we Esra ingeschakeld. Esra is een soort van "rijdend reisbureau". Nadat zij van alles had uitgezocht is ze bij ons thuis gekomen om de details van onze reis te bespreken. Heel fijn als iemand zo met je meedenkt en alles voor je kan regelen. Ze heeft contact gelegd met lokale agenten in de landen die wij bezoeken en zo een reis op maat gemaakt voor ons. Wij zijn meer dan tevreden over de gang van zaken en de manier van communiceren. Esra liet altijd alles op tijd weten en heeft veel overleg gehad met ons (via mail en telefoon). Van deur tot deur kan ze alles regelen, maar ook bijvoorbeeld de vaccinaties e.d.

 

M. Brouwer 

30/03/2016

Esra, wat had je een goede wintersportlocatie voor ons geboekt. Zeer kindvriendelijk en makkelijk toegankelijk gebied, nederlandse les voor de kleintjes en een gezellig dorpje. Tevens mooi huis! Dankje wel en tot de volgende vakantie ;-)

 

I. Beks  
22 / 03 / 2016
Wij boeken nu een aantal jaren bij Esra. En we zijn zeer tevreden. Wij gaan met het hele gezin op vakantie ( 16 man ) en dat is voor ons een hele uitzoekerij. Er gaan baby s mee , zonaanbidders , disco gangers, en kite surfers, kortom om aan alle wensen te voldoen is onbegonnen werk.  Esra kent ondertussen onze wensen en komt met leuke voorstellen, waar we zelf niet aan hebben gedacht. We zijn ook pas met z'n tweetjes in Senegal beland, niet een land waar ik zelf opgekomen zou zijn , maar we hebben daar enorm genoten. Nu staat er voor volgende maand een reis naar Marokko geboekt, ook door Esra verzonnen en geboekt. We zijn benieuwd en hebben er reuze in zin. Ze neemt verder alle rompslomp uit handen, van visum aanvragen e d kortom we zijn zeer tevreden, en hopen nog jaren vele reizen via haar te maken. 
 

Tini&Thijs / Henrie&Magda 

21 / 03 / 2016

Ook wij kennen Esra al heel lang en hebben via haar een behoorlijk aantal vakanties geboekt (o.a. Egypte en Mexico) en er staat er zeer binnenkort weer 1 voor de deur. Het was voor ons wellicht gemakkelijker geweest om een reisadviseur uit de regio te nemen, maar daar is geen enkele reden voor. Haar service overbrugt alle afstanden en geen vraag is haar teveel. Kortom wij zijn (nog steeds)  dik tevreden met jou Esra.

 

G. Liefting 
27 / 09 / 2015

Esra denkt super goed met je mee. Biedt verschillende opties aan waar je zelf nog niet op bent gekomen. Uiteindelijk kozen wij dit keer voor een accommodatie die niet binnen het standaard aanbod van de Nederlandse touroperators te boeken was. Ook dit was geen probleem.
Na het boeken houdt de service en aandacht niet op, prettige reisbescheiden, vraag of je hulp nodig hebt bij het inchecken en een appje tijdens de reis of alles naar wens is. Super!!

E. van Eis 

4/09/2015

Na onze huwelijksreis ook de rondreis door Florida laten regelen. Beide reizen waren super, wij denken er nog regelmatig aan terug! Op naar de volgende reis.

R.Eliseev 
12 / 08 / 2014
Al vele jaren ga ik op vakantie en maak ik gebruik van de diensten van Esra.
Ondanks de mogelijkheden van informatie voorziening als internet blijft het persoonlijk contact belangrijk.
Esra intelligent, snelle adequaat reagerend op je aanvraag, verzamelt informatie over landen en verstrekt een vergelijkend overzicht.
Zij vertelt je over details die je simpelweg niet zo makkelijk via Google vindt.
Bovendien heeft ze gevoel voor humor en communiceert ze makkelijk.
Voor mij is het belangrijk om advies te krijgen van iemand die het zelf gezien en ervaren heeft en ik vertrouw hierop.
Voor mij is het veel beter om met zo iemand in contact te zijn dan slechts naar reviews op internet te kijken...
R.Eliseev 2014

Nicole Visser 
30 / 04 / 2013
Ik boek al een tijd bij Esra ook toen ze nog niet voor haar zelf was begonnen.
Altijd goed advies door haar ervaring.
De site is duidelijk.

tina en jaap Laan 
25 / 04 / 2013
na de reis met kinderen en klein kids naar turkye op onze 50 jarige huwelijks feest en nu de reis geregeld naar bali en australie wat fantastisch was, veel dank hier voor groet tina en jaap laan.

Gert Jan en Noor
18 / 04 / 2013
We boeken onze vakanties al jaren bij Esra. Van wintersport tot zomervakantie en ook onze huwelijksreis (naar Kenia). Omdat Esra veel reiservaring en kennis heeft, en het niet duurder is dan zelf boeken, besparen we ons vaak de moeite van het zelf uitzoeken van de reisjes en vakanties en vertrouwen we op haar advies.

Ferdinand 
16 / 04 / 2013
Fantastische reis door Cuba gemaakt via Esra. Alles tot in de puntjes verzorgd :)

Tini en Thijs 
12 / 04 / 2013
Wij kunnen het voorgaande wel bevestigen. Ook wij boeken al vele jaren via Esra onze vakanties en zijn hierover dik tevreden. Wij zijn net terug uit Egypte en kijken alweer uit naar de volgende vakantie a.s. oktober. Bedankt Esra.

Joriet 
08 / 04 / 2013
Ik boek al jaren mijn reisjes bij Esra. Ik vind het heel fijn dat ze altijd goed met me meedenkt, en me soms zelfs verrast met leuke, nieuwe ideeen! In juni vertekken we dankzij Esra naar Sicilie en ik weet zeker dat er nog meer reisjes zullen volgen dit jaar!

Jan en Bets 
06 / 04 / 2013
Wij boeken al vele jaren bij Esra en zijn reuze tevreden.
De site is ook heel duidelijk en de service is uitstekend.

Bianca 
06 / 04 / 2013
Prachtige site met mooie aanbiedingen. Esra heeft veel ervaring en weet overal wat leuks over. Ik kan niet wachten om mijn volgende reis te boeken!

Petra 
06 / 01 / 2013
Mooie, duidelijke site. Complimenten buuf.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding