Dianne Hoffer-Grent

Reisadviseur uit Hoogkarspel

0228-564255

U heeft de mooiste plannen van het jaar: VAKANTIE!

Welkom op mijn website!

Wat leuk dat u mijn persoonlijke pagina gevonden heeft! Hopelijk het begin van een onvergetelijke reis of vakantie. Ik zie het als mijn heilige missie om u zo goed mogelijk te helpen bij het boeken van uw ultieme vakantie. Als gepassioneerde reisprofessional, heb ik inmiddels 2 decennia ervaring in het samenstellen en boeken van reizen en vakanties op maat. Mijn hoogste doel blijft het samenstellen van de perfecte vakantie voor mijn klanten. Die perfecte vakantie ziet er voor iedereen anders uit, want ook op reisgebied heeft elk mens zijn eigen persoonlijke voorkeuren, omstandigheden en budget.

Een leven lang op reis
Mijn geheim? Ik boek uw reis alsof ik hem zelf ga maken. Sinds ik als begin twintiger met het reisvirus werd besmet, heb ik alle windstreken van de planeet bereisd. Ik ken de toeristische sector van binnenuit en nog steeds ga ik meerdere malen per jaar op pad.
Niks maakt mij blijer dan een nieuwe bestemming in het vooruitzicht. Want van een mooie reis geniet je drie keer: eerst van de voorpret, dan van het avontuur zelf en tenslotte van de mooie herinnering.

Niet duurder, wel beter
Nu ter zake. Een persoonlijk samengestelde reis hoeft niet duurder te zijn dan een reis die u zelf via internet samenstelt. Als onafhankelijke reisorganisatie heeft The Travel Club Reisbureau Hoogkarspel toegang tot het aanbod van alle Nederlandse touroperators, maar ook tot het aanbod van onze eigen beddenbank en veel Belgische, Duitse en Engelse aanbieders. Tevens geniet u volledige financiële bescherming van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

Tot slot de belangrijkste voordelen van mijn aanpak op een rij:

· Ik ben uw centrale contactpersoon voor alle aspecten voor, tijdens en na uw reis.
· Ik ben bijna altijd bereikbaar via de telefoon, chat of e-mail.
· Ik houd bij het samenstellen van de reis rekening met uw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en budget.
· U krijgt een persoonlijke intake, indien gewenst bij u thuis.

Aarzel dus niet om vrijblijvend uw reisplannen met mij te bespreken, zodat ik er voor u een geweldige vakantie van kan maken!

Reisbureau en reisadviseur Dianne Hoffer - Grent uit Hoogkarspel

Een groot en breed assortiment, o.a:

Vakanties op maat

Een bijzondere Honeymoon? Golfen in het buitenland? Wellness vakanties of een wereldreis? Een speciaal voor u uitgestippelde privérondreis door Zuid-Afrika of welk land dan ook? Graag stel ik samen met u uw droomvakantie samen.

Kwalitatieve reismerken

Als persoonlijk reisadviseur werk ik samen met kwalitatieve reismerken (bijv. TUI, Corendon, OAD, De Jong Intra, Silverjet Reizen, Holland America Lijn, etc), die aangesloten zijn bij de ANVR en SGR. Dit biedt u het vertrouwen van een zekere en gegarandeerde vakantie. Maar ook werk ik samen met plaatselijke agenten die net dat ene leuke bijzondere plaatsje of activiteit in de omgeving weten zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn voor het samenstellen van uw topvakantie.

Scherpe all-in prijzen

De prijzen die ik u bied zijn concurrerend met die van een ‘normaal’ reisbureau of internetreisorganisatie. Bovendien zijn alle prijzen inclusief luchthavenbelasting en eventuele toeslagen. Geen verrassingen achteraf of addertjes onder het gras dus, what you see, is what you get! Op deze website verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op mijn site!

Persoonlijk, Professioneel & Onafhankelijk advies

Voor mij staat centraal wat u zoekt tijdens uw vakantie.

Want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, behoort gewoon een onvergetelijke ervaring te zijn! Nooit meer in de rij staan bij het reisbureau of urenlang surfen op internet, het reisbureau komt vanaf nu naar u toe! Volop voordelen voor u zonder extra kosten.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Op basis van mijn productkennis en reiservaring zal ik u op basis van uw vakantiewensen een onafhankelijk voorstel doen. U kunt op basis van de mogelijke opties vervolgens zelf bepalen welke vakantie u het beste past. U ontvangt van mij deskundig advies op het tijdstip en de locatie die u schikt. Deze unieke service is vanzelfsprekend voor mij en kost u niets extra’s.

Voordelen

  • Geen wachttijden, 100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.
  • De luxe van uw eigen persoonlijke reisbureau
  • Optimale bestemming en productkennis
  • Van standaard pakketreizen tot reizen op maat
  • Reisadvies per mail, telefoon of op afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor in Hoogkarspel
  • Prijs- en reisvergelijkingen
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Boekbare website
  • Garantie van ANVR en SGR

Contact

Uw vakantie beleeft u maar één keer!

Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak, mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij mij met uw vakantiewensen. U kunt erop rekenen dat ik mijn ervaring en kennis zal aanwenden om u een geweldige reis te bezorgen.

Ik ben u graag van dienst, dus tot gauw!

Tel  0228-564255

Mailto Dianne Hoffer-Grent  dianne@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,
Dianne Hoffer-Grent

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding