Dianne Hoffer-Grent

Reisadviseur uit Hoogkarspel

0228-564255

U heeft de mooiste plannen van het jaar: VAKANTIE!

Welkom op mijn website!

Of dat nu een strandvakantie in Spanje, een rondreis door Afrika, een camperreis door Australië, een stedentrip naar Rome of een kampeervakantie in Frankrijk is, ik vind het belangrijk dat u het vooruitzicht heeft op een heerlijke tijd die komen gaat!

Dat begint bij het uitzoeken van de ideale bestemming en accommodatie. Dus hartelijk welkom op mijn website! Graag bied ik u mijn service aan als persoonlijk reisadviseur van The Travel Club Reisbureau Hoogkarspel:

Reisbureau en reisadviseur Dianne Hoffer - Grent uit Hoogkarspel

Een groot en breed assortiment, o.a:

Vakanties op maat

Een bijzondere Honeymoon? Golfen in het buitenland? Wellness vakanties of een wereldreis? Een speciaal voor u uitgestippelde privérondreis door Zuid-Afrika of welk land dan ook? Graag stel ik samen met u uw droomvakantie samen.

Kwalitatieve reismerken

Als persoonlijk reisadviseur werk ik samen met kwalitatieve reismerken (bijv. TUI, Neckermann, Corendon, VrijUit, Tenzing Travel, etc), die aangesloten zijn bij de ANVR en SGR. Dit biedt u het vertrouwen van een zekere en gegarandeerde vakantie. Maar ook werk ik samen met plaatselijke agenten die net dat ene leuke bijzondere plaatsje of activiteit in de omgeving weten zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn voor het samenstellen van uw topvakantie.

Scherpe all-in prijzen

De prijzen die ik u bied zijn concurrerend met die van een ‘normaal’ reisbureau of internetreisorganisatie. Bovendien zijn alle prijzen inclusief luchthavenbelasting en eventuele toeslagen. Geen verrassingen achteraf of addertjes onder het gras dus, what you see, is what you get! Op deze website verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op mijn site!

Persoonlijk, Professioneel & Onafhankelijk advies

Voor mij staat centraal wat u zoekt tijdens uw vakantie.

Want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, behoort gewoon een onvergetelijke ervaring te zijn! Nooit meer in de rij staan bij het reisbureau of urenlang surfen op internet, het reisbureau komt vanaf nu naar u toe! Volop voordelen voor u zonder extra kosten.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Op basis van mijn productkennis en reiservaring zal ik u op basis van uw vakantiewensen een onafhankelijk voorstel doen. U kunt op basis van de mogelijke opties vervolgens zelf bepalen welke vakantie u het beste past. U ontvangt van mij deskundig advies op het tijdstip en de locatie die u schikt. Deze unieke service is vanzelfsprekend voor mij en kost u niets extra’s.

Voordelen

  • Geen wachttijden, 100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.
  • De luxe van uw eigen persoonlijke reisbureau
  • Optimale bestemming en productkennis
  • Van standaard pakketreizen tot reizen op maat
  • Reisadvies per mail, telefoon of op afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor in Hoogkarspel
  • Prijs- en reisvergelijkingen
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Boekbare website
  • Garantie van ANVR en SGR

Contact

Uw vakantie beleeft u maar één keer!

Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak, mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij mij met uw vakantiewensen. U kunt erop rekenen dat ik mijn ervaring en kennis zal aanwenden om u een geweldige reis te bezorgen.

Ik ben u graag van dienst, dus tot gauw!

Tel  0228-564255

Mailto Dianne Hoffer-Grent  dianne@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,
Dianne Hoffer-Grent

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding