Linda Rens

Reisadviseur uit Roosendaal

06-14102135

The Travel Club - Linda Rens

EVEN A JOURNEY OF A THOUSAND MILES BEGINS WITH ONE SINGLE STEP

Even voorstellen

Deze eerste stap heb je nu gezet door met mij kennis te maken. Mijn naam is Linda Rens en ik werk sinds 1999 in de reisbranche.

Alle soorten reizen

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen: van een weekendje weg tot een wereldreis en van een kampeervakantie tot een luxe rondreis Zuid-Afrika. Geen uren meer zoeken op internet, geen dikke stapels reisgidsen meer, maar het gemak van persoonlijke service zonder extra kosten.

Mijn werkwijze

Ik werk samen met vrijwel alle Nederlandse touroperators en vertegenwoordig tevens verschillende Duitse en Belgische touroperators. Daarnaast beschikt onze organisatie over directe contacten met meer dan 150.000 hotels over de gehele wereld. Daardoor ontvang je een passend aanbod, in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan via internet!

Zekerheid

The Travel Club is de grootste onafhankelijke organisatie van Zelfstandige Reisadviseurs in Nederland. Geheel vertrouwd, want The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR. Hierdoor is de financiële zekerheid van je reis altijd gewaarborgd.

Contact

Ik kom graag bij je thuis om jouw reiswensen door te spreken. Uiteraard is bellen of mailen ook mogelijk. 's Avonds en in het weekend ben ik eveneens bereikbaar om je vakantievragen te beantwoorden. Dus bel of mail me en vertel me je wensen, dan help ik met het vinden en boeken van de gewenste reis!

Linda Rens

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding