Henny Hagenaars

Reisadviseur uit Bergen op Zoom

06-51113160

The Travel Club - Henny Hagenaars

Welkom op mijn persoonlijke pagina van The Travel Club!

Even voorstellen

Mijn naam is Henny Hagenaars. Nadat ik eerst bij enkele reisbureaus in Almere werkte, heb ik bijna 15 jaar een eigen reisbureau gehad in Bergen op Zoom.Sinds 1 mei 2015 ben ik van koers veranderd en werk ik als zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club, de organisatie die door Zoover werd uitgeroepen tot Beste Reisbureau en Populairste Reisbureau 2015 én 2016!

Mijn jarenlange ervaring

Maak gebruik van mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de reiswereld. Of dat nou is voor een weekendje weg, een autovakantie, een vliegreis naar de zon, een cruise, verre (rond)reis... Het kan allemaal.
Ik zoek en boek niet alleen uw vakantie, maar kan desgwenst ook uw stoelreservering en online checkin verzorgen. Daarnaast ben vóór, tijdens en na uw vakantie uw steun en toeverlaat bij problemen als overboeking, een meningsverschil met de reisorganisatie, een klacht naar aanleiding van uw vakantie etc. In het verleden heb ik al menig vakantieganger op reis kunnen helpen. Een extra stukje zekerheid dus!

Zelf online zoeken en boeken

Nieuw op de website is de mogelijkheid om ZELF UW REIS SAMEN TE STELLEN. Bovenaan in het scherm ziet u de link 'ZOEK & BOEK'. Hiermee boekt u snel en eenvoudig uw eigen samengestelde reis. Tijdens het proces ziet u links in het scherm filters om gerichter te zoeken. Dat is heel handig. Probeer het eens uit!

Flexibel

Doordat ik vanuit huis werk ben ik zeer flexibel. Geeft u mij eenvoudigweg een zoekopdracht via de mail of telefonisch. Natuurlijk kan ik u desgewenst thuis bezoeken. Dat is geen enkel probleem. Zo kunnen we op ons gemak uw wensen inventariseren. Dat kan overdag of 's avonds, op het moment dat het u het beste uitkomt. Zonder extra kosten uw reis boeken waar en wanneer het u uitkomt.

Inspiratie uit eigen ervaring

Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik al veel gezien van de wereld. Ik kan veel vragen uit eigen ervaring beantwoorden. En als ik het niet weet, dan heb ik meer dan 250 enthousiaste collega's waaraan ik het kan vragen!
Iedere vorm van vakantie vieren heeft zijn charme. Een speciaal plekje in mijn hart heeft toch wel Cuba. Ik ben er inmiddels 6 keer geweest. De laatste keer heb ik een groep van 12 personen begeleid tijdens een door mij zelf samengestelde 18-daagse autorondreis. Een zeer geslaagde reis en een hele leuke ervaring. Heeft u belangstelling? Mail me dan!

Wat zijn de voordelen als u mij kiest als uw reisadviseur?

 • U bent zeker niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau of via het internet
 • Eén aanspreekpunt
 • U ontvangt deskundig advies op het tijdstip dat u schikt
 • Geen wachttijden en 100% privacy
 • Telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk onderhoud bij u thuis bespreken we uw vakantiewensen
 • Voor al uw vakanties, van paradijselijke, exotische eilanden tot bruisende steden, van safari's tot cruises, van autovakanties tot huwelijksreizen, van Havana tot Santiago de Cuba en nog veel meer.....
 • The Travel Club werkt samen met enorm veel organisaties in de reisbranche, wereldwijd Mijn advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en gedegen kennis van het aanbod
 • Reisgidsen en reispapieren worden persoonlijk bezorgd. Desgewenst kan ik ze u natuurlijk ook mailen of bij u in de brievenbus doen

Zekerheid

 • Garantie ANVR en SGR
 • Samenwerking met nog meer gerenommeerde reisorganisaties dan bij een reisbureau. Zo ook Duitse en Belgische touroperators.
 • Volledig onafhankelijk en objectief

Contact

Maak een afspraak of mail mij uw wensen en ervaar het grote gemak van de persoonlijke reisadviseur.

Tel  06-51113160

Mailto Henny Hagenaars  henny@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen


Henny Hagenaars

   Doe reisinspiratie op! 

   Bekijk mijn YouTube videokanaal: 

Geinteresseerd in cruisen? Sinds kort is mijn eigen cruise-specialisten pagina live! Neem gerust een kijkje, ik adviseer u graag!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding