Helene Hammerstein & Terry vd Berg

Reisadviseur uit Tilburg

013-4683698

The Travel Club Terry en Hélène 

Wij zijn De Mooiste Reizen .nl
Voor uitgebreide informatie bezoek ook onze website: www.demooistereizen.nl

Privé op reis

Bij ons kunt u terecht met al uw reis- en vakantieplannen. Van korte stedentrips tot uitgebreide maatwerkreizen, hotels, vliegtickets, treinreizen, wintersport, safari's, familiereizen, duikreizen, huurauto's, reisverzekeringen en van cruises tot wandelvakanties in Schotland. 


Cruise-reizen

Sinds begin 2018 mogen wij ons tevens Cruise-specialisten noemen. 
Kijk eens op onze website CRUISE-SPECIALISTEN voor de laatste nieuwtjes en CRUISE-AANBIEDINGEN!
Aarzel niet contact met ons op te nemen om uw cruise-wensen door te spreken!


Luxe reizen

Het verzorgen van luxe reizen op maat voor uw gezin, de hele familie, vriendengroep of samen met uw partner is sinds 2005 onze specialiteit. Inmiddels hebben wij ons aangesloten bij het label LUXURY TRAVEL CONSULTANTS om u beter en gerichter te kunnen inspireren en adviseren. Neem gerust eens een kijkje op de website.


Zakelijk op reis

Sedert 1998 verzorgen wij zakelijk reizen. Onze zakelijke relaties profiteren hier dagelijks van. Uw reizen worden met alle persoonlijke service en gemakken geregeld zoals u dit van een professionele onderneming kunt verwachten. Van A tot Z indien u dit wenst. Vliegtickets, overnachtingen, treintickets, huurauto, transfer, visum, vergaderruimte, privé-vluchten, bij ons is uw bedrijf in goede handen. Vraag naar onze referenties!
24/7 AROUND THE WORLDCLOCK!
Kijk ook op: www.thetravelclubbusiness.nl


Groepen en incentives

Voor (grote) families, trouwerijen, disputen, verenigingen, zakelijke uitjes en incentives hebben wij een zéér gevarieerd aanbod voor elk budget en werken direct samen met de meest gerenommeerde en innovatieve lokale specialisten over de gehele wereld! Dus, van Berlijn tot Antarctica, van Barcelona tot Bora Bora en van Amsterdam 'to' Maastricht.

Expertise en Service

Wij staan voor expertise en service, bezochten meer dan 80 landen en hebben tientallen jaren ervaring in de (zakelijke-) reiswereld! Sinds 2005 doen we dit als zelfstandig ondernemer.

Contact

Kortom, deel uw reisplannen eens vrijblijvend en geheel discreet met ons? Stuur een email, pak de telefoon en indien gewenst maken we een (telefonische-) afspraak op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt!

We horen graag van u!

Met hartelijke groet,
Hélène Hammerstein & Terry van den Berg
reisadviseurs
Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding