Helene Hammerstein & Terry vd Berg

Reisadviseur uit Tilburg

013-4683698

WELKOM EN TOT ZIENS!

Wij zijn Hélène en Terry, The Travel Club Tilburg, en zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het samenstellen en organiseren van de mooiste reizen!

Privé op reis
Bij ons kunt u terecht met al uw reisplannen. Van korte stedentrips tot uitgebreide maatwerkreizen, hotels, vliegtickets , treinreizen, wintersport, familiereizen, duikreizen, reisverzekeringen en van cruises tot wandelvakanties in Schotland.

Zakelijk op reis
Sedert 1998 zijn wij ook thuis in het boeken van zakelijk reizen en onze relaties profiteren hier dagelijks van. Uw reizen worden met alle persoonlijke service en gemakken geregeld zoals u dit van een professionele onderneming kunt verwachten. Vraag naar onze referenties! 24/7 AROUND THE WORLDCLOCK!

Groepen en incentives
Voor (grote) families, trouwerijen, disputen, verenigingen, zakelijke uitjes en incentives hebben wij een zéér gevarieerd aanbod voor elk budget en werken direct samen met de meest gerenommeerde en innovatieve specialisten (locaal) over de gehele wereld!
Dus, van Berlijn tot Antarctica, van Barcelona tot Bora Bora en van Amsterdam 'to' Maastricht.

Het reizen zit in ons aller bloed!
Is dit iets typisch Nederlands of het gevolg van het feit dat we met z'n allen leven in een héél klein landje waar de dagelijkse beslommeringen een relatief zware stempel drukken op ons bestaan?
Wij hebben kennelijk behoefte aan een andere omgeving, aan nieuwe kleuren, geuren en smaken, andere temperaturen, een andere flora en fauna en vooral mensen met hun eigen tradities in andere culturen. We zijn op zoek naar de mooiste stranden, tropische regenwouden en ongerepte natuurreservaten, bruisende en historische steden, het UNESCO erfgoed en de beste en mooiste musea over de gehele wereld.

Een ieder heeft z'n eigen idee wanneer het gaat over reizen. Voor de één is dit ver van de gebaande paden met een lichtgewicht rugzak, voor de ander een luxe resort met eigen butler. Voor weer een ander betekent dit een gezellige omgeving waar je met anderen ongedwongen kunt relaxen en een feestje kunt vieren zoals bijvoorbeeld in een mooi All Inclusive Resort of eigenzinnig genieten op een cruiseschip varend over de wereldzeeën.

En wij weten als geen ander dat geen enkele vakantiewens hetzelfde of 'standaard' is!
Er zijn veel reisaanbieders die 'de standaard' zo dicht mogelijk proberen te benaderen! Kijk op het internet en naar al die aanbiedingen in kranten en tijdschriften. Uiteindelijk investeert bijna iedereen relatief veel geld in een vakantie, in een uitje en in vrije tijd, dus waarom dan niet gewoon goed en duidelijk geregeld! En dit hoeft écht niet duurder te zijn! 

Vind u die mooie reis op internet en zou u die prachtige reis graag willen boeken?
Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
Vaak kunnen wij een reis vrijblijvend en geheel kosteloos voor u in optie zetten en hoeft u niet direct (alles) te betalen. Nog belangrijker is dat u vanaf het moment dat u contact met ons opneemt professioneel geadviseerd wordt. In 2014 bleek meer dan 70% van de door ons vergeleken reizen veel beter (vliegtijden en voorwaarden!) én in een aantal gevallen zelfs aanzienlijk goedkoper te kunnen worden aangeboden. Uiteraard met alle garanties die behoren bij uw droom en aanstaande herinnering!

Daarnaast kunt u tegenwoordig bij ons online zoeken en boeken. Ideaal voor korte 'er even tussenuit' vakanties, een lekker weekje weg of zo'n mooie stedentrip! U bent dan toch altijd gegarandeerd van onze kwaliteit en persoonlijke service (24/7) en kunt ons over deze boeking altijd bellen of mailen, ook tijdens het boeken zelf wanneer u twijfelt of het niet meer zeker weet! Wij zijn er altijd voor al onze relaties, vóór, tijdens en ná de reis!
Wat voor een reis u ook in gedachte heeft, van stedentrip tot een op maat uitgewerkte exclusieve rondreis, wij boeken altijd de reis die zo dicht mogelijk bij uw dromen en wensen en binnen het beoogde budget valt.

"Van ongekend ver weg tot opvallend dichtbij!"

Wellicht interessant om te vermelden is dat meer dan 80% van onze relaties zogenaamde 'repeaters' zijn en zij daarnaast enthousiast onze service aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. "Hoe mooi is dat?", zeggen wij in hele grote dankbaarheid! 
Bekijk een groot gedeelte van onze eigen reisgeschiedenis op onze facebook-pagina; de mooiste reizen en blijf daarnaast UPDATE!

Wij, Hélène Hammerstein en Terry van den Berg, staan voor expertise en service, bezochten meer dan 80 landen en hebben tientallen jaren ervaring in de (zakelijke-) reiswereld!

Kortom, deel uw reisplannen eens vrijblijvend en geheel discreet met ons?
Stuur een email, pak de telefoon en indien gewenst maken we een afspraak op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt! 

Tel  013-4683698

Mailto Hélène Hammerstein & Terry van den Berg  helene@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met hartelijke groet,
Hélène Hammerstein & Terry van den Berg
Reisadviseurs

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding