Barbara van Heumen

Reisadviseur uit Berghem

06-23912678

The Travel Club - Barbara van Heumen

Welkom op mijn reisadviseur website

Mijn grootste uitdaging is voor u die onvergetelijke reis te vinden!

Even voorstellen

Mijn naam is Barbara van Heumen, getrouwd met John en ik heb 2 dochters, Eline en Marleen. Sinds 1998 werk ik in de reiswereld en heb tijdens het werk op het reisbureau en mijn vele studiereizen heel veel ervaring opgedaan. In 2013 heb ik de stap heb genomen om als zelfstandig ondernemer te gaan werken. Via The Travel Club heb ik de mogelijkheid en vrijheid om de mooiste reizen voor u samen te stellen.

De eerste stap naar uw droomvakantie is gezet.

Of u nu op zoek bent naar een heerlijke strandvakantie, prachtige cruise, weekendje weg, een rondreis, wintersport of een romantische huwelijksreis, laat mij het voor u regelen.

Ervaren reisadviseur

Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u veel bieden; deskundigheid, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, goede prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en vooral klantgericht! Ik regel niet alleen uw reis, maar verzorg ook graag voor u de extra’s zoals: autohuur, excursies, parkeerplaats op het vliegveld, verzekeringen, visa en eventueel speciale wensen en preferenties.

Persoonlijke service & zekerheid

The Travel Club is lid van ANVR en SGR, dus u bent altijd verzekerd van kwaliteit.

Ik bied u als zelfstandig reisadviseur en ondernemer: persoonlijke service en denk graag met u mee. Een ander voordeel voor u is dat u niet alleen tussen negen en vijf bij mij terecht kunt, maar ook in de avonduren en het weekend. Als u wilt kom ik bij u thuis, maar u kunt mij ook bereiken per telefoon of e-mail. Ik beschik over de mogelijkheden om  alle touroperators te reserveren, waardoor het aanbod heel compleet is.

Contact opnemen & vrijblijvende offerte aanvragen

Door contact met mij op te nemen hoeft u niet meer naar het reisbureau of het internet te doorzoeken.

Samen met u neem ik de tijd om uw vakantiewensen te bespreken waarna ik thuis naar een passende reis ga zoeken. Voor mij is het een sport om u een fantastische reis te bezorgen en daarbij scheelt het u een hoop tijd, u hoeft het niet meer zelf te doen.

Tel

  06-23912678

Mailto Barbara van Heumen  barbara@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Barbara van Heumen

Voor mijn passie CRUISEN verwijs ik u naar mijn Cruise-Specialisten site!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding