Annemarie van Erp

Reisadviseur uit Heeswijk Dinther

0413-303150 / 06-44404705

Collega Nancy van Rooij

The Travel Club - Nancy van Rooij

Even voorstellen 

Ik ben Nancy en ben al sinds 1988 werkzaam in de reiswereld. Tot voor kort op het “stenen” reisbureau en nu dus bij Annemarie, die ik al jaren ken omdat we collega’s zijn geweest. Door de jaren heen heb ik veel gereisd en inmiddels heb ik alle continenten bezocht. Er zijn veel mooie landen in de wereld en elk stukje aarde heeft wel iets om enthousiast over te worden.

Zuid Afrika

Ik heb het geluk gehad een aantal jaren gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Afrika en over die prachtige bestemming kan ik je dan ook alles vertellen. Men zegt dat Afrika in je bloed gaat zitten als je er eenmaal geweest bent en dat kan ik zeker beamen. Na Zuid-Afrika wilde ik meer ontdekken van het zuidelijke gedeelte van het continent Afrika en heb inmiddels Namibie aan mijn lijstje toe kunnen voegen. En ooit komt daar zeker nog Botswana bij!

Jarenlange ervaring

Maar naast Afrika kan ik ook over andere landen in de wereld door de jarenlange ervaring en bezoeken inmiddels een hoop vertellen om jou enthousiast te maken voor de vakantie van je dromen. Ondertussen breid ik nog steeds mijn kennis uit door nieuwe bestemmingen te bezoeken.

Nancy van Rooij

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding