Monika Knippenberg

Reisadviseur uit Swalmen

0475-851947 / 06-29147544

The Travel Club - Monika Knippenberg

Dankzij mijn jarenlange ervaring, gestart in 1991, en zelfs uitgeroepen tot “Beste Reisadviseur van Nederland” kan ik u een passend reisaanbod doen.

Even voorstellen

Mijn naam is Monika Knippenberg-Geerlings en ben graag úw Persoonlijk Reisadviseur van Midden-Limburg. Dankzij mijn jarenlange ervaring, gestart in 1991, en zelfs uitgeroepen tot “Beste Reisadviseur van Nederland” kan ik u een passend reisaanbod doen.

Zekerheid

Ik bied alle soorten reizen aan van Nederlandse reisorganisaties, die aangesloten zijn bij ANVR en SGR, en een heel ruim aanbod van Duitse reisorganisaties. Indien u een verzekering wenst sluit ik deze graag voor u af bij de Europeesche Verzekeringen.

Mijn reiservaring

Buiten mijn vakkennis heb ik heel veel reiservaring opgebouwd door de volgende bestemmingen te bezoeken:

Binnen Europa:

Algarve, Azoren, Groot-Brittanië, Mallorca, Menorca, Costa del Sol, bijna alle Canarische eilanden (Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura), vele Griekse eilanden (Kreta, Corfu, Keffalonië, Rhodos, Lefkas, Kos en Lesbos) en vasteland van Griekenland, Turkije, Sicilië, Toscane, Marokko, Disneyland Parijs, stedentrip : (Barcelona, Rome, Londen, Parijs, Dublin, Berlijn, Brugge, Brussel en Kopenhagen), weekendjes weg in Benelux en Duitsland en op wintersport naar Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië.

Verre bestemmingen:

Costa Rica, Mexico, Florida, New York, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Isla Margarita, Martinique & Guadeloupe, Tunesië, Egypte, Gambia, Thailand, Maleisië, Singapore, Bali en Sri Lanka.

Mogelijkheid om zelf uw reis online te zoeken en boeken

Zoals u ziet ben ik van alle markten thuis en mocht u geen volledig verzorgde vakantie of reis op maat willen kan ik ook losse vliegtickets en autohuur voor u regelen.

Het is ook mogelijk om zelf uw reis online te zoeken en boeken via onze website maar met de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.  

Zorg nodig op vakantie?

En heeft u zorg nodig op vakantie, ik werk samen met WeDoCare op Tenerife. Niet voor iedereen die zorg nodig heeft, is op vakantie gaan zo vanzelfsprekend. Vaak is de vraag, wie er op vakantie een professioneel handje kan toesteken?

WeDoCare

Waar vindt u een betrouwbare professionele organisatie met kennis van zaken waardoor uw vakantie werkelijkheid kan worden?

WeDoCare is op Tenerife de organisatie die u hierbij graag terzijde staat. Tijdens uw vakantie maakt WeDoCare graag uw zorgen tot hún zorgen. In goed overleg is àlle zorg mogelijk en heeft WeDoCare  ruime ervaring in het leveren van allerlei soorten zorg en overige diensten.

Contact

Dus aarzel niet, neem contact per telefoon, email of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, dan maken we een afspraak wanneer het U uitkomt. Ik kom dan bij u thuis of op het werk met een vrijblijvend reisadvies en het kost u niets extra’s! 

Tel  0475-851947

Mailto Monika Knippenberg-Geerlings  monika@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met vriendelijke groeten,

Monika Knippenberg-Geerlings

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding