Diana Elzinga

Reisadviseur uit Hoogezand

06-12864936

The Travel Club - Diana Elzinga

Welkom op mijn persoonlijke internetpagina.

Even voorstellen

Mijn naam is Diana Elzinga, moeder van 3 volwassen zonen en gek met dieren, mijn passie is mijn werk, en mijn werk is reizen, al meer dan 7 jaar help ik klanten met het uitzoeken en reserveren van de beste reismogelijkheden en mooiste vakanties en houd ik rekening met de persoonlijke wensen van de klant.

Door mijn eigen reis ervaringen, kinderen en 13 jaar gewoond te hebben in de USA, kan ik als persoonlijke reisadviseur u als klant uitzonderlijke service verlenen. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed scala aan reizen, waardoor het mogelijk is om bijna iedere reiswens te vervullen.

Mijn reiservaring

Als Reisagent heb al vele mooie plekjes in wereld mogen bezoeken, en nog steeds reis ik met diverse leveranciers om hun service te mogen ervaren om u te voorzien van up-to-date informatie, als u mij vraagt wat mijn meest favoriete locatie is, dan zou ik u hier zo geen antwoord op kunnen geven omdat elk land zijn speciale plekjes heeft, het is maar net waarna u zoekt, om een paar voorbeelden te geven:

 • Thailand: een indrukwekkend land, TIT (this is Thailand)
 • Bali en Java, nooit een moment om u te vervelen
 • Jamaica; zeker een bezoek waard, persoonlijk vind ik dit het mooiste eiland in de Carribean.
 • Zuid-Afrika: spannend, veelzijdig en adembenemend.
 • Cyprus, heerlijk vertoeven.
 • Malta, Diverse Culturen, een eiland om zeker op uw bucketlijst te zetten.
 • Tenerife, divers en mooie natuur
 • Zuid Spanje of wel Andalusia, zoveel te zien, en soms te weinig tijd. En zoveel lekker dingen.
 • Brazilië een uitstekend land voor avonturisme, of je nu fietst door Rio de Janeiro of door de Pantanal, het kan allemaal.
 • Italië: culinair genieten en de vriendelijkheid hemzelf,..
 • IJsland, het land van Geisers, bevroren watervallen en de Noorderlichten, je raakt hier nooit uitgekeken.
 • Praag: een mooie oude stad met interessante gebouwen, waaronder een mooi kasteel wat de moeite waard is om te bezichtigen. Ook zeer geschikt voor korte vakanties.
 • Stockholm, zeker de moeite waard voor een bezoek, maar 3 dagen is nog zeker te weinig.
 • New York, een wereldstad die je echt eens moet bezoeken, maar dat geld ook voor Washington DC, Denver, Miami, en zoveel andere steden in dit veelzijdig werelddeel.

Ik raak nooit uitgepraat over landen en hun specialiteiten, bezienswaardigheden, cultuur en natuur.
Daarnaast hou ik me zelf op de hoogte door bijscholingen en bijeenkomsten van leveranciers die hun nieuwtjes aan ons melden.

Waarom Travel Club:

Travel Club geeft mij de vrijheid om veel mogelijkheden te kunnen bieden aan mijn klant, ongedwongen sfeer en leuke collegae, een bedrijf waar persoonlijke groei je niet in de weg staat. 

Wat kan de Travel Club u bieden:

Uw eigen persoonlijke reis expert; uw reis is persoonlijk en daarom proberen wij u te begeleiden en te helpen bij het boeken zodat u mag genieten van uw vakantie, daar is waar ik u zorg uit handen nemen, zodat alles voor u wordt geregeld.

Gewaarborgd: Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR en hebben korte schakels in de reiswereld, mochten er calamiteiten zich voordoen dan zitten wij achter onze schermen om u op afstand hulp te bieden geen wachtrij aan de telefoon, rechtstreekse verbinding en een vast aanspreekpersoon.

Specialisten: Omdat Travel Club een snel groeiende organisatie is en daardoor veel kennis vergaard door hun reisagenten kunnen we u voorzien van veel informatie, iedereen heeft zo zijn eigen directe contacten wereldwijd, en Travel Club is nauw met elkaar verbonden, met veel specialisten in huis.

Vrijheid: Wij zitten niet vast aan bepaalde luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruises en excursie aanbieders, wij bouwen met diverse bouwstenen om voor u de juiste combinaties kunnen creëren, een reis voor elk budget, individueel, Familie, “vrienden” groep of zakelijk.

U als klant: Wij nemen de tijd om u persoonlijk te leren kennen, zodat we u de aandacht kunnen geven, geen afleiding, wat u leuk vindt en wat u niet leuk vindt, uw preferenties en uw droom. We komen bij u thuis of bij een restaurantje., waar wij rustig uw wensen kunnen doornemen. 

Zelf vakanties zoeken en boeken:

Maar wilt u toch nog graag zelf de touwtjes in handen houden dan is dit ook mogelijk om zelf uw reis online te zoeken en te boeken,

U vindt dit op mijn persoonlijk pagina, waardoor uzelf kunt bepalen, maar waar ik voor u de eindzorg overneem en alles vertrouwd afhandel en zorg dat u uw reisbescheiden netjes bij u thuis ontvangt, dat is mijn persoonlijke service.

thetravelclub.nl/online-zoeken-en-boeken/

Ons systeem vergelijkt automatische de prijzen van vluchten en diverse reisorganisaties en daardoor betaalt u nooit te veel.

Zekerheid

Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd vrijblijvend bellen of e-mailen met onderstaande contactgegevens: diana.elzinga@thetravelclub.nl

The Travel Club is uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds, zodat o.a. de (financiele) zekerheid van uw reis gewaarborgd is.

Contact

Tel  06-12864936

Mailto Diana Elzinga  diana.elzinga@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met reislustige groet,

Diana Elzinga

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding