VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Marlous de Boer

Reisadviseur uit Epe

0578-617887 / 06-10242922

The Travel Club - Marlous de Boer

Beste lezer! U hebt nu de eerste stap gezet om een persoonlijk reisadviseur te leren kennen! Wat houdt dit in? En wie is ondergetekende?

Even voorstellen

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan als vestigingsmanager bij een reisbureau. Vervolgens heb ik de stap gezet om als zelfstandig reisadviseur te starten onder de naam van Marlous Travel. Sinds enige tijd heb ik mij aangesloten bij The Travel Club, de grootste organisatie van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Geheel vertrouwd volgens de regelgeving en garanties van de ANVR en SGR.

Wereldwijd

Vanwege mijn interesse en reislust heb ik al vele bestemmingen wereldwijd bezocht. Op basis van mijn ervaring kan ik u een onafhankelijk reisadvies geven, helemaal conform uw wens! Ik stel een reis op maat graag voor u samen!

Uw reisbureau maakt tijd voor u

U hoeft dus geen tijd te maken voor uw reisbureau, maar uw reisbureau maakt tijd voor u. Op het moment dat het u het best uitkomt, en dat 6 dagen per week! Ook 's avonds! Dit kan per mail, telefoon of op afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor aan de Quickbornlaan 18 A (naast Huisman Hypotheken).

Mijn specialiteit

Maatwerk- en groepsreizen zijn mijn specialiteit, maar uiteraard kan ik u ook informeren over ieder andere vakantie- en zakenreis. Ook voor een cruise, rondreis, autohuur, verzekering en visum bemiddeling. En wat dacht u van een beloningsreis voor uw personeel?

Geen wachttijden

Dus geen wachttijden als op het reguliere reisbureau en bespaar u zelf eindeloze zoektochten op het internet. Boek uw reizen bij uw persoonlijke reisagent, Marlous de Boer. Of boek via onze site: www.thetravelclub.nl

Contact

Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en vooral klantgericht!

Wat voor mij telt: uw reis is mijn passie!

Met reislustige groet,

Marlous de Boer

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding