Katoesjka Beukers

Reisadviseur uit Ede

06-46616060

THE TRAVEL CLUB KATOESJKA WELKOM !

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Katoesjka Beukers en ben sinds 1994 werkzaam in de reiswereld. Sinds 1 september 2008 ben ik met veel plezier en succes begonnen als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur.

Beste zelfstandig Reisadviseur

In 2012 ben ik samen met mijn toenmalige collega Marlies uitgeroepen tot “Beste zelfstandig Reisadviseur van Nederland.”

Voor velen van u ben ik al een vertrouwd gezicht. Sinds 1 november 2015 heb ik besloten de overstap te maken naar The Travel Club. Een club die mij de gelegenheid biedt om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR, hierdoor is uw reis bij mij in goede handen. Wij werken samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland maar ook in België en Duitsland. Er zijn voor u als klant exclusieve contracten afgesloten met alle grote maar juist ook de kleine, specialistische reisorganisaties. Met veel enthousiasme kan ik u, geheel op maat, de mooiste reizen aanbieden. 

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf de tijd en energie en laat u door mij vakkundig en met veel enthousiamse adviseren. Laat u persoonlijk inspireren door mijn passie als reisspecialist over de reis die aansluit op uw wensen en verwachtingen. Ik ben pas tevreden als u dat bent ! 

Persoonlijk Reisadvies:

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek; via telefoon, bij u thuis of op locatie. Op een tijdstip wanneer u het beste uitkomt en in alle rust. Op afspraak werk ik ook buiten kantooruren. Uiteraard kunt u mij ook altijd een email sturen wanneer u gebruik wil maken van mijn persoonlijke reisadvies. 

Bij het gesprek wisselen wij ideeën uit over uw ideale vakantie. Zelf hoeft u niets te doen, ik zoek alles voor u uit en regel uw reis tot in de puntjes. U heeft hierbij mij als uw vaste contactpersoon, vanaf het moment dat u op zoek gaat naar uw reis tot en met het moment van thuiskomst. 

Persoonlijk reisadvies is zeker niet duurder dan boeken via internet of via een reisbureau. Sterker nog, soms kunnen wij een reis zelfs voordeliger aanbieden dan u zelf gevonden heeft. The Travel Club werkt samen met heel veel betrouwbare en flexibele reisorganisaties. In combinatie met mijn kennis en ervaring ben ik in staat u te verrassen.

Online boeken:

Boeken op mijn website is ook mogelijk. Heeft u zelf via mijn internetsite uw reis online geboekt, dan neem ik contact met u op zodat ik u dan ook de vertrouwende afhandeling en adviezen kan geven. Ervaar ook bij het online boeken mijn persoonlijke service. 

Kort heb ik de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet:

  •    Deskundig, persoonlijk en enthousiast advies
  •    Van pakketreis tot reizen op maat
  •    Van weekendje weg tot wereldreis
  •    Groepsreizen, incentives en zakenreizen
  •    Volledig onafhankelijk en objectief
  •    Samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland
  •    Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
  •    Op afspraak buiten kantooruren mogelijk
  •    Reisadvies en service per telefoon, email of op afspraak bij u thuis/locatie
  •    Of zelf online boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service 

Contact

Uw eerste stap naar een fantastische vakantie is gezet. Ik kijk uit naar uw telefoontje of emailbericht. 

Tel  06-46616060

Mailto Katoesjka Kuppens-Beukers  katoesjka.beukers@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met reislustige groet,

Katoesjka Kuppens-Beukers

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding