Evelyn Kreunen

Reisadviseur uit Doetinchem

0314-390850 / 06-22218232

Evelyn Kreunen Uw persoonlijk reisadviseur uit Doetinchem

Mijn motto: "u dié persoonlijke service en kwaliteit verlenen, die ik zelf ook graag ontvang"

Hartelijk welkom! Graag nodig ik u uit om uw volgende privé of zakelijke reiswensen met mij te bespreken. Ook navigeer ik u, als cruise-specialist, graag naar de juiste cruise.

Bijna 40 jaar evaring in de reiswereld

In 1979 ben ik als standplaatshostess in de reiswereld begonnen en ik heb dit acht jaar met veel plezier gedaan, daarna ben ik vele jaren reisleidster van (speciale) groepsreizen wereldwijd geweest, een geweldige tijd! Daaropvolgend heb ik in diverse management functies bij meerdere gerenommeerde touroperators in Nederland gewerkt.

De perfecte reis

Mijn enorme schat aan kennis en (reis)ervaring die ik in het verleden heb opgedaan, maar ook gedurende de studiereizen waar ik als zelfstandig reisadviseur veelvuldig aan deelneem, alsmede de vele workshops die ik volg, stellen mij in staat om samen met u de perfecte reis of cruise voor u te vinden. Tevens beschik ik over (reis)ervaring in de zakelijke wereld (incentives).

Altijd het juiste reisadvies

Graag gebruik ik mijn passie, kennis en ervaring om u van het juiste reisadvies te voorzien met als voordeel dat dit gebeurt op het moment dat het ú goed uitkomt. Dit kan in overleg gedurende de kantooruren of op afspraak 's avonds zijn, maar ook  via de telefoon of per e-mail: aan u de keus. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze winacties, aanbiedingen, reisweetjes en prachtige bestemmingen en cruises!

Zelf zoeken en boeken op deze boekbare website

Het is ook mogelijk om zelf te zoeken en boeken op deze boekbare website met een ruime keuze aan Nederlandse, Belgische en Duitse gerenommeerde reisoganisaties met het voordeel dat ik uw aanspreekpunt ben. Wilt u liever niet zelf (urenlang) zoeken, dan ga ik graag voor u aan de slag. Ik beschik over alle middelen, kennis en systemen, zodat ik snel, efficiënt, doeltreffend en zonder extra kosten een vrijblijvend en betrouwbaar reisadvies uit kan brengen.

Of het nu gaat om een weekendje weg, uw zomer- of wintervakantie, een wereldreis, een cruise, een stedentrip, groepsreis, zakenreis of incentive. Alles is mogelijk!

Persoonlijk reisadviseur en exclusieve partner van Buro Scanbrit

Ik adviseer ik u graag over de mogelijkheden die Buro Scanbrit kan bieden in IJsland, de Scandinavische landen, Engeland, Schotland en Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Ik heb deze landen zelf bezocht als reisleidster of tijdens een studiereis. Of wat dacht u van een unieke cruise met de Hurtigruten postboot in Noorwegen? Ik help u graag bij het vinden van de juiste reis.

Door regelmatig op studiereis te gaan om landen/bestemmmingen te (her)ontdekken en door het bijwonen van veel productpresentaties ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U gaat toch ook voor zekerheid?

The Travel Club is een onafhankelijke retailorganisatie in Nederland en aangesloten bij het ANVR en SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. En ik ben 24/7, als uw persoonlijk reisadviseur, in geval van calamiteiten voor u bereikbaar.

Ook voor losse vluchten, visa, inentingen, autohuur en hotelreserveringen

Daarnaast beschikt onze organisatie over directe contracten met hotels over de gehele wereld en kunt u op mijn website of bij mij terecht voor losse vluchten, cruises, visa, inentingen, autohuur en hotelreserveringen. Ons aanbod aan vluchten is divers; wij beschikken over een eigen IATA afdeling en boeken de belangrijkste lowcost airlines. Op alle door ons verkochte luchtvaarttickets bieden wij een garantieverzekering aan tegen faillissement van de airline.

Ik verzorg graag uw eerstvolgende cruise of reis!

Contact

Kantooruren: maandag - vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en zaterdag van 09.00 - 13.00 uur, zondag gesloten. Of maak een vrijblijvende afspraak, ook 's avonds mogelijk.

Evelyn Kreunen

Tel  0314-390850

Mailto Evelyn Kreunen  evelyn.kreunen@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Geinteresseerd in cruisen? Bezoek mijn eigen cruise-specialisten pagina live! Neem gerust een kijkje, ik adviseer u graag!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding