Dorien den Balvert

Reisadviseur uit Groessen

0316-370166 / 06-22865624

The Travel Club - Dorien den Balvert

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Voor de meeste mensen is het de gewoonte geworden om minstens 1 keer per jaar op vakantie te gaan.

Zoveel mensen...zoveel wensen

Voor de een is dat een zomervakantie in eigen land, voor de ander een verre reis. Zoveel mensen...zoveel wensen...zeker wat betreft de vakantie. Het zoeken naar de perfecte vakantie kan soms een hele klus zijn. Door de zeer vele mogelijkheden die internet biedt is er veel informatie te vinden op dit gebied. Soms wel heel erg veel, en wordt het moeilijk om uit het grote aanbod de juiste keuze te maken. En...daar wil ik u graag bij helpen.

The Travel Club

Doordat ik ben aangesloten bij The Travel Club werk ik samen met zeer veel reisorganisaties in binnen- en buitenland. Deze geven mij de mogelijkheid om u voor nagenoeg elke reiswens het juiste aanbod te doen. Of dit nu is voor een weekendje weg of een wereldreis...voor 1 pers. of een grote groep. En heeft u een niet alledaagse reiswens dan stel ik graag een reis op maat voor u samen.

Uw vakantieaanvraag 

De werkwijze daarvoor is als volgt: Bel of mail me uw vakantieaanvraag en ik ga vast voor u aan de slag. Meestal maak ik ook even een afspraak om bij u thuis e.e.a. door te nemen. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Vakantie magazine

Twee keer per jaar komt ons mooie magazine uit, en twee keer per maand maand een digitale nieuwsbrief. Als u deze ook wilt ontvangen, stuur me dan even een e-mail.

Contact

Dus......ervaar het gemak van uw persoonlijk reisadviseur, en bel of mail mij.

UW VAKANTIEPLEZIER BEGINT VANUIT HUIS!

Met vriendelijke groet,

Dorien den Balvert

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding