Ben Huitink

Reisadviseur uit Elst

06-50848176

The Travel Club- Ben Huitink

Vakantie, de mooiste tijd van het jaar! 

WELKOM OP MIJN WEBSITE!

Mijn naam is Ben Huitink, uw persoonlijk reisadviseur in de ruimste zin des woord. Persoonlijk advies op afspraak per telefoon, op locatie of bij u aan huis. In alle rust en op het door uzelf gewenste tijdstip maken we een afspraak en kan ik u ten allen tijde adviseren over alle uiteenlopende bestemming over de gehele wereld.

Sinds 1976 ben ik werkzaam in de reisbranche en heb daardoor heel veel van de wereld gezien en weet voor u de juiste bestemming en accommodatie te vinden. Als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur heb ik mij aangesloten bij “The Travel Club”. “The Travel Club” is een uitstekende en professionele franchiseorganisatie welke lid is van ANVR, Garantiefonds, Calamiteitenfonds e.d. Daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd.

Persoonlijk reisadvies zeker niet duurder 

Door met elkaar ideeën uit te wisselen en wensen kenbaar te maken komen we al snel tot uw ideale bestemming en/of accommodatie.  Want ook beschikken wij over een beddenbank van alle hotels ter wereld, welke wij voor u kunnen reserveren. Zelf hoeft u dus niets te doen, ik zoek alles voor u uit. The Travel Club heeft contracten gesloten met alle bekende Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators. Ik beschik over alle reserveringssystemen om ook uw lijndienstvluchten te kunnen verzorgen. En het is zeker niet duurder als wanneer u het zelf zou regelen. Sterker nog wij hebben vaak betere optiemogelijkheden bij touroperators en luchtvaartmij.

Sportclub, vriendenclubs, businessclubs, ondernemersverenigingen

Door mijn 40 jaar lange ervaring op het gebied van groepsreizen op maat is alles mogelijk. In het verleden heb ik voor diverse bedrijven, personeelsverenigingen en businessclubs van alles mogen organiseren. Ook bedrijfsuitjes van een dag behoort tot de mogelijkheden. Ook hiervoor maak ik graag een afspraak om alles tot in de details te bespreken.

Toch liever zelf online boeken ?

Ook dat is natuurlijk mogelijk middels mijn website. U zult zien als uw een hotel invoert, het systeem direct een prijsvergelijk geeft en u in een oogopslag kunt zien welke touroperator de goedkoopste aanbieding heeft. Ook worden de Duitse touroperators hierbij meegenomen. Kortom het boeken via The Travel Club Ben Huitink levert u alleen maar voordelen op , en ze zeggen altijd “gemak dient de mens, en tijd is geld”

Kort nog even de belangrijke voordelen om bij mij te boeken

 • Deskundig, persoonlijk en enthousiast advies
 • Samenwerking met collega's zorgt voor continuïteit, bereikbaarheid, extra kennis en ervaring
 • Van pakketreis tot reizen op maat
 • Van weekendje weg tot wereldreis
 • Groepsreizen, incentives en zakenreizen
 • Volledig onafhankelijk
 • Samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland
 • Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
 • Op afspraak buiten kantooruren mogelijk
 • Reisadvies en service per telefoon, email of op afspraak bij u thuis of op locatie
 • Of zelf online boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service

Contact

Uw eerste stap naar een mooie reis is gezet. Ik kijk met plezier uit naar uw telefoontje of email !   

Tel  06-50848176

Mailto Ben Huitink  ben.huitink@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben Huitink

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding