Alberto Vaccaro

Reisadviseur uit Zutphen

+31653353871

The Travel Club - Zutphen

“The most beautiful in the world is, of course, the world itself.” -Wallace Stevens

Reizen is een open deur naar de wereld. Als u op een strand ligt, een bergwandeling maakt of door de straatjes van een middeleeuwse burcht zwiert, bent u al een lid van de enorme en veelzijdige “travel club” van de wereldreizigers. Wat het ook is waar uw hart sneller van gaat kloppen - een bries in uw gezicht op het dek van een cruiseschip of een fietsroute door een prachtig landschap - dit is waarvoor u op reis gaat en dit is de essentie van het reizen. Ontlading of inspanning, alleen of in gezelschap – reizen is de ultieme manier om uw ziel en geest te verrijken.

Mijn naam is Alberto Vaccaro en ik heet u van harte welkom op mijn website van ‘The Travel Club’

Mijn ervaring

Dankzij mijn meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie, ken ik alle ins en outs van het vak. Allround reisadviseur, IATA specialist, reisleider, office manager, product manager en inkoper – en nu eindelijk de eigenaar van een mobiele reiswinkel!

Reizen is individueel. Ieder mens is uniek en heeft eigen wensen, dromen en voorkeuren. Daarom is het alleen maar logisch dat de reis volledig aan uw wensen moet voldoen om te slagen. Dit is mijn missie – een reis vinden en boeken die perfect bij u past!

Uw Zekerheid

Wilt u iemand verrassen met een romantische “city trip”, wilt u een vakantie naar een exotische bestemming of een ultieme wereldreis door vijf continenten, dan bent u bij mij op het juiste adres. Ik heb alle instrumenten, licenties en garanties om een passende offerte te maken. Ik werk samen met alle lijnvluchtmaatschappijen en de belangrijkste low cost airlines en charters, die vervolgens speciale tarieven beschikbaar stellen voor mijn klanten. Als franchiser van The Travel Club, de bekendste reisorganisatie in Nederland en aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfond, bied ik u de hoogste garantie op een zorgeloze reis.

Onze werkwijze

U kunt mij bellen, mailen of een offerte aanvragen via mijn website – ik zal u te allen tijde te woord staan! Ik spreek met u af op een tijdstip en op een locatie naar uw keuze, om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Als onafhankelijke franchiser, ben ik via The Travel Club aangesloten bij alle toonaangevende touroperators van Nederland, Duitsland en België, meer dan 500 in totaal, en bij de incoming agents uit de hele wereld. Er komen regelmatig nieuwe aanbieders op de markt die zich aansluiten bij The Travel Club en onze aanbod uitbreiden. Dankzij dit enorme netwerk heb ik toegang tot een schat aan reisinformatie, aanbiedingen en kortingen, wat mij altijd in staat maakt om een passende offerte uit te brengen. 

Naast brochures, beschik ik over professionele zoek- en boekengines en mijn eigen vakkundige website. Wilt u meekijken en meedenken in het proces, en dan uiteindelijk zelf uw reis boeken- dan kan dat uiteraard ook! U kunt bij mij ook terecht voor onder andere maatwerkreizen, vliegtickets, accommodaties, visum aanvragen,  transfer, autoverhuur en verzekeringen. Alles wat u reis aangenamer en gemakkelijker zal maken, kan ik voor u verzorgen.

Verder is het ook prettig voor u dat u uiteindelijk niet eens meer betaalt voor mijn persoonlijke service dan bij een bezoek aan een gewoon reisbureau. Ik hoef geen duur kantoorpand te huren, ik werk vanuit mijn huis en zonder personeel. Dit maakt mij kostenbewust en efficiënt.

Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen?

Laat mij horen wat uw reiswens is – ik breng de wereld aan uw deur!

Total service voor u in het kort

  • Persoonlijk reisadvies op het tijdstip en de locatie zoals dat u uitkomt
  • Van pakketreizen tot reizen op maat. Van weekendjes weg tot wereldreizen
  • Groepsreizen, incentives en zakenreizen
  • Volledig onafhankelijk en objectief. Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland
  • Inkoopkracht en onafhankelijkheid: samenwerking met een groot aantal partners wereldwijd
  • Aangesloten bij ANVR & SGR, CALAMITEITENFONDS en IATA
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Service met prijsvergelijking
  • Ook ´s avonds en in het weekend bereikbaar
  • Ook zelf online boeken via mijn website maar met de vertrouwde afhandeling en service

Neem gerust contact met mij op: 

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Stuur me een e-mail, vraag een vrijblijvende offerte aan via deze website of bel me.

Tel  06 53353871

Mailto Alberto Vaccaro  alberto@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen


Graag tot ziens!

Alberto Vaccaro

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding