Tjitske Koopmans

Reisadviseur uit Gytsjerk

06-25360061

The Travel Club - Tjitske Koopmans

Welkom op mijn website, uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club! 

Even voorstellen

Ik ben Tjitske Koopmans en ik woon met mijn man en 3 kinderen in het prachtige Gytsjerk. Ik werk sinds 1990 in de reiswereld en heb door middel van eigen vakanties en studiereizen veel mooie plekken van de wereld mogen zien.

Mijn favoriete land is Griekenland; de gastvrije mensen, het heerlijke eten en elk eiland dat zijn eigen sfeertje heeft.

Meerdere keren heb ik per zeilboot de Griekse wateren verkend; een ware belevenis! Ook Corsica behoort tot mijn favorieten; wat een veelzijdig eiland met zijn adembenemende natuur, prachtige stranden en gezellige havenplaatsjes!

Volledige service!

Als zelfstandig reisadviseur, ook wel persoonlijk reisadviseur genoemd,  geef ik u de volledige service, vakkundigheid en betrouwbaarheid die u kunt verwachten van een reisbureau, maar dan met de nadruk op persoonlijke aandacht en op de tijden wanneer het u uitkomt.

U kunt met mij communiceren via de mail of telefoon, maar uiteraard ben ik ook graag bereid om bij u langs te komen. Met mijn persoonlijke benadering en ervaring ben ik ervan overtuigd dat we samen uw plannen kunnen ombuigen naar een reis die onvergetelijk wordt!

De reiswereld is volop in beweging en daarom vind ik het van groot belang dat ik door middel van cursussen, studiereizen en trainingen goed op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen.

Aanbod

U kunt bij mij terecht voor alles wat met reizen te maken heeft. Of het nu gaat om een zonvakantie in Europa of die op maat gemaakte reis in Zuid Afrika, een stedenreis, wintersport, losse vliegtickets, auto- en of camperhuur, een weekendje weg of die leuke fietsexcursie in een van de grote wereldsteden; graag vind ik voor u de beste deal uit ons zeer uitgebreide aanbod. Uiteraard zorg ik ook, wanneer u dat wenst, voor de benodigde reis-en of annuleringsverzekering.

Hoe werkt het

U kunt telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen en uw wensen kenbaar maken. Dan ga ik voor u aan de slag en vervolgens kom ik bij u langs, of ontvangt u de mogelijkheden per mail of telefoon; maar net waar u de voorkeur aan geeft.

Door mijn flexibiliteit, enthousiasme, kennis en persoonlijke benadering kan ik u helpen met het plannen en boeken van uw ideale vakantie of reis.

De voordelen op een rij 

  • Vanzelfsprekend is The Travel Club aangesloten bij het SGR en ANVR. Daardoor is de (financiële) zekerheid van uw reis gewaarborgd.
  • Flexibiliteit, persoonlijke service en ook buiten kantooruren bereikbaar. Deze service kost u uiteraard niets meer dan bij een regulier reisbureau.
  • U heeft maar 1 persoonlijk aanspreekpunt; vanaf het 1e contactmoment tot na terugkomst van uw reis.
  • Geen uitgebreide zoektochten meer op internet; ik help u graag de juiste vakantie te vinden. 

Contact

Wilt u ook uw eigen persoonlijk reisadviseur? Neem vandaag nog contact met mij op; telefonisch, per mail of vraag direckt een vrijblijvende offerte aan en ik ga voor u aan de slag!

Tel  06-25360061

Mailto Tjitske Koopmans  tjitske@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,

Tjitske Koopmans The Travel Club

Meld u aan op mijn Facebook pagina  Meld u aan op mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van actueel reisnieuws en aanbiedingen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding