Saakje Wiegersma

Reisadviseur uit Stiens

058-2573630

MIJN NAAM IS SAAKJE WIEGERSMA, UW PERSOONLIJK REISADVISEUR VAN THE TRAVEL CLUB STIENS

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. 

ZIET U DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER?

Erg begrijpelijk, het internet biedt namelijk tal van mogelijkheden en er is ruim aanbod. Maar hoe weet u nu zeker of u bij een betrouwbare organisatie heeft geboekt of dat de reis of bestemming daadwerkelijk bij u past? En wat moet er vooraf allemaal geregeld worden?

Ik neem deze zorg van u graag uit handen! Gedegen reisadvies, groot reisaanbod , goede service, 24/7 bereikbaarheid, en veilig en verantwoord reizen met het SGR en ANVR keurmerk vindt u bij The Travel Club Stiens aan de Smelbrêge 21. Sinds 1999 een vertrouwd adres voor vele klanten. Net die stap extra die het internet niet kan geven maar zonder dat het iets extra’s kost!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.  

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Saakje Wiegersma, jong, enthousiast en met veel plezier werkzaam in de reiswereld. In 2022 heb ik het reisbureau van Jantina van der Veen overgenomen en sinds 2013 ben ik werkzaam bij The Travel Club, een prachtige franchise organisatie met een uitgebreid aanbod. Ik boek zowel pakketreizen als maatwerk reizen. Ik ben ruim 6 jaar stewardess geweest en hierdoor heb ik veel van de wereld mogen zien. Ik kan u alles vertellen over het reizen zelf en over veel verschillende bestemmingen! Van losse tickets, camping- advies en bootreizen tot stedentripjes en wereldreizen. Kortom: ‘voor elke doelgroep en iedere eis een passende reis’!

PERSOONLIJK ADVIES

Heeft u al een bestemming in gedachten of heeft u nog helemaal geen idee waar u naartoe wilt, neem dan zeker contact met mij op! Mijn grootste doel is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en alles van A tot Z voor u te regelen! The Travel Club Stiens is aangesloten bij ANVR & SGR keurmerk en hiermee reist u veilig en verantwoord.

ZOWEL INLOOP ALS OP AFSPRAAK

Elke dinsdag en donderdag kunt u zonder afspraak terecht van 9 tot 5 op het kantoor in Stiens. De koffie staat klaar! Op overige dagen en in de avonduren bent u van harte welkom op afspraak. Het reserveren of bespreken van uw reis kan ook telefonisch of per e-mail.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen? Geen probleem, indien gewenst kom ik bij u langs voor een persoonlijk advies. Deze unieke service is vanzelfsprekend bij The Travel Club Stiens en kost niets extra’s.

Liever online boeken? Reis dan naar onze eigen boekbare website waar u 24 uur per dag veilig, vertrouwd en voordelig uw reis boekt.

Ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst voor advies en ondersteuning. Zo heeft u het gemak van internet met de service van ons!

Zeven zekerheden:

  1. Persoonlijk advies op de gewenste locatie of op het reisbureau in Stiens.

  2. Niet te veel betalen door objectieve prijsvergelijking
  3. Gedegen advies door ruime (reis)ervaring
  4. Groot reisaanbod van alle bekende en gerenommeerde reisorganisaties
  5. Voor ieder wat wils: van camping advies tot stedentripjes en wereldreizen
  6. Noodnummer 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland
  7. Veilig en verantwoord reizen door het ANVR & SGR keurmerk

Contact

Smelbrêge 21
9051BH Stiens
058-2573630
stiens@thetravelclub.nl

Profiel van Saakje Wiegersma uit Stiens op Instagram @thetravelclubstiens 

Volg Saakje Wiegersma uit Stiens op facebook www.facebook.nl/thetravelclubstiens

Ps. nieuwsgierig naar de (reis)ervaringen van onze klanten? Volg ons op Facebook en Instagram en blijf eveneens op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties.

Bel of mail gerust of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ik zie er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Groeten,

Saakje Wiegersma 

Tel  058-2573630

Mailto Jantina van der Veen  stiens@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding