Laura Bos

Reisadviseur uit Meppel

06-42709906

Laura Bos uw reisadviseur

De perfecte vakantie begint met een goed advies van uw eigen reisadviseuse met 40 jaar reisbureau ervaring.

40 jaar reisbureau ervaring

Gestart in 1978 in de reisbranche maar sinds 2008 werkzaam als persoonlijk reisadviseur. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van vliegticketverkoop en het bezoeken van vele vooral verre bestemmingen kan ik u prima adviseren over verre rondreizen op maat, maar ook de Europese zonbestemmingen en steden heb ik veel bezocht.

Stop met urenlang zoeken op het ondoorzichtige internet!

In het oerwoud van reisaanbieders zoek en vind ik de perfecte reis op maat voor particulieren en bedrijven!

Vakantie begint met een goed advies

En ik kom als reisadviseur bovendien bij u langs wanneer het u uitkomt! Geen urenlange zoektochten op het onoverzichtelijke internet, maar in een persoonlijk gesprek een reis boeken, die helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Uitgebreide service

En het mooist van alles? Deze uitgebreide service is bij de prijs inbegrepen, want u betaalt evenveel als bij de “stenen” of “digitale” reisbureaus! U hoeft zich nergens zorgen over te maken want The Travel Club is lid van ANVR en SGR, dus met de garantie zit het wel goed!

En heeft u voor of tijdens de reis onverhoopt een probleem of vraag dan kunt u altijd bij mij terecht, ook ‘s avonds of in het weekend!

Iedereen gaat tenminste één keer per jaar op reis, dus waarom niet via Laura Bos The Travel Club?

De leukste reistips

Ik kan u dan ook veel vertellen over heel veel bestemmingen en bovendien de leukste reistips als reisadviseur uit eigen ervaring met u delen. En kunnen we het niet helemaal naar wens in de diverse reisbrochures vinden, dan maak ik het voor u op maat.

Zakelijke reiswensen 

Doordat ik jarenlang heb gewerkt als zakenreisspecialist kunt u uiteraard ook voor uw zakelijke reiswensen bij mij terecht.

Terwijl u zich concentreert op de zakelijke kant van de reis zal ik de reisdetails tot in de puntjes voor u regelen; of dat nu vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur of het huren van een vergader- of conferentieruimte betreft, waar dan ook maar ter wereld.

Ook voor uw personeelsuitjes 

Ook voor uw personeelsuitjes van één of meerdere dagen, uw meerdaagse MT-vergaderingen in het binnen- of buitenland en elke andere soort van groepsreizen moet u bij mij zijn!

Het organiseren en begeleiden van groepsreizen op maat, zoals o.a. koor/concertreizen en rondreizen op veelal verre bestemmingen voor selecte gezelschappen doe ik met veel enthousiasme.

Uw vakantiedromen werkelijkheid maken?

Interesse?

Neem dan snel contact met mij op want dan kunnen we een afspraak maken om uw vakantiedromen werkelijkheid te maken of uw zaken- of groepsreis tot in de puntjes te verzorgen. U kunt mij telefonisch of per e-mail bereiken ook ‘s avonds en in het weekend.

Laura Bos

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding