Contact

Vacature Account manager

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Vacature The Travel Club 

Binnen The Travel Club is een positie vacant van: 

Account manager (fulltime – standplaats in de buurt van Zwolle en of Culemborg)     (m/v) 

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs en zakenreisadviseurs. De keten kent 4 formules zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel en HolidayPlanners. Met in totaal 400 franchisenemers (verdeeld over ZRO, ZRP en RA) en een jaaromzet van meer dan 125 miljoen bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land en zijn wij sinds kort ook de grens over gegaan naar België. Onze accountmanagers zijn het aanspreekpunt voor onze franchisenemers en zorgen ervoor dat iedere franchisenemer met succes het vak als zelfstandig ondernemer kan uitvoeren.  

FUNCTIE-INHOUD

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van nieuwe franchisenemers die bij ons starten middels training en coaching. Bestaande franchisenemers begeleid je waar nodig en onderhoud je contacten mee. Binnen onze organisatie ben je de schakel tussen de franchisenemers en de diverse service afdelingen op het hoofdkantoor.
In samenwerking met deze afdelingen en de directie informeer je de franchisenemer over product gerelateerde zaken, administratie of beleidswijzigingen. Aan de andere kant inventariseer je behoeftes onder de franchisenemers en zet je deze met de betrokken afdelingen om in mogelijkheden. Om te zorgen dat onze franchisenemers hun kennis van diverse zaken op peil houden mede organiseer en coördineer je regio meetings en trainingen. Je rapporteert aan onze algemeen directeur. 

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie zoeken wij een iemand met jarenlange (verkoop) ervaring in de reisbranche, op HBO-niveau, die beschikt over goede contactuele eigenschappen en die zelfstandig en zeer accuraat en secuur kan werken. Je bent communicatief sterk, initiatiefrijk en hebt een flexibele opstelling. Je kan goed overzicht houden, trainingen geven is voor jou geen probleem en bent een troubleshooter op momenten alwaar nodig waarbij je ieders belangen goed kan erkennen. Kennis van BAS is een pré. 

Standplaats: Deels vanuit huis maar ook flexibel met iedere week bijeenkomsten in Zwolle of Culemborg..

Informatie/Procedure

Meer informatie over deze functie verstrekt Jeannie Vincent, Directeur/Eigenaar. Sluitingsdatum 01 oktober 2019.
Mailto Jeannie Vincent  jeannie.vincent@thetravelclub.nl

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding