Brazilië

If travelling is your passion, Brasil is your destiny.

Brazilië: het grootste land van Zuid-Amerika.

Het land biedt een overvloed aan tropische regenwoud, fascinerende steden en een rijke cultuur.

Reizigers kunnen genieten van een zonovergoten kust met duizenden eilandjes, kilometerslange stranden en geïsoleerde, door kokospalmen omringde baaien. De inwoners zijn Brazilië zijn goedlachs, zitten altijd om een praatje verlegen en zijn erg hulpvaardig, ook al spreken de meesten alleen Portugees.

Rio de Janeiro

De bekendste stad van het land is Rio de Janeiro. De stad heeft ongeveer 7 miljoen inwoners en is gelegen tussen bergen en de zee. Het leven concentreert zicht rond de fantastische stranden Copacabana en Ipanema. Het wereldberoemde Christusbeeld kijkt vanaf de top van Corcovado uit over de stad. Uiteraard is de stad ook bekend van het Carnaval!

Bezoek de Amazone

Een bezoek aan de Amazone en de Pantanal mag tijdens uw reis aan Brazilië niet ontbreken. Het Amazonegebied en de gelijknamige, machtige rivier zijn legendarisch. Meer naar het zuiden ligt de Pantanal, een immens moerasachtig gebied met vissen, vogels en andere dieren. Tenslotte horen ook zeker de beroemde Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië op uw lijstje van plekken die u tijdens uw rondreis door Brazilië wilt bezoeken. 

Brazilië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding